Top bedrijf.

Precies zo als ze zeiden.Volgende dag geleverd.

Goed voor je portemonnee

Huismerken net zo goed en scheelt veel geld, Dank jullie wel Waterfilter winkel. Snelle levering , Zeker aan te bevelen.

Snelle levering ‘n

Een tien , voor de snelle levering !!

Good

Good

Super!!!

Schitterende zaak! Super bekwame klantendienst, vriendelijk. Snelle levering. Echt aangenaam verast!

super snelle service

super snelle service

Er was iets misgegaan met de bestelling maar dat werd prima opgelost.

Toppy

snelle service

Ok

Colis bien arrivé. Merci.

Filters voldoen aan de verachting aan een gunstige prijs.

Over PostNL ben ik niet zo tevreden. Op 28/01 om 09:39 mail ontvangen: "Onze bezorger is onderweg met je pakket. We bezorgen het vandaag tussen 12:00 uur en 16:00 uur". Dezelfde dag om 13:33 uur mail van PostNL: "De bezorging is niet gelukt vandaag. We brengen je pakket naar een PostNL punt". Op 30/01 mail otvangen: "Je pakket ligt klaar op onderstaand PostNl punt". Volgens mij was er op 28/01 helemaal geen bezorger onderweg met mijn pakket. Wij waren gewoon thuis en hebben niemand van PostNL gezien. Bezorging tussen 12:00 en 16:00 uur terwijl ik om 13:00 reeds een mail ontvang de levering niet gelukt is. Voor mij was de levering niet dringend maar zeg toch gewoon dat er nog geen pakket is in plaats van die leugens te verzinnen. PostNL is een onbetrouwbare pakjesbezorger. Vriendelijke groeten. Pierre.

Zeer goed bedrijf

Goede prijzen, goed materiaal en zeer snelle levering.

Het product werkt goed maar waarom zijn een paar waterfilters zo duur? En in principe ben je min of meer verplicht om minstens voor €30 te kopen anders moet je bezorgkosten betalen.

Duidelijke website. Snelle levering. De Miele-producten lijken prima.

Prima product, snel geleverd

Het product is niet origineel, maar verschilt niet van dat origineel, alleen in prijs. Snel geleverd in een kleine verpakking. Ik ben zeer tevreden.

Bestelling gedaan op vrijdag, en de volgende dag al geleverd. Super. Heel veel voorraad van diverse filters voor afzuigkap.

vlot bestelde spullen geleverd

vlot bestelde spullen geleverd

Gewoon goed

Bestellen ok, levering nok.

Bestelling loopt vlot, maar geen tr & tr ontvangen. Na 3 dagen gebeld, tr & tr toegestuurd gekregen, maar geen bestelling thuis gekregen. Na weer bellen nu eindelijk na 10 dagen pakket (filter) binnen gekregen.

Positief, snelle levering!

Ik heb nog wel een aandachtspunt. Mijn bestelling omvatte het formaat van een pakketje dat door de brievenbus zou passen. Het werd echter geleverd in een doosje waarbij dat niet mogelijk was. Ik was niet thuis en moest het pakketje daardoor ophalen. Dat is niet erg, maar het was voor mij handiger geweest als het als brievenbus pakketje zou zijn verstuurd. Met vriendelijke groet, Sonja Nunnink

Slechte klantenservice.

I.p.v. binnen 24 uur, was mijn pakketje er binnen 7 dagen nog niet. Na contact. Met de klantenservice werd de verantwoording voor de falende bezorgingI mijn of met bij mij gelegd. Slechte zaak.

Snel en voordelig

Zeer snelle levering en voordelig geprijsd

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelde een week geleden filters voor mijn Bora afzuigplaat. Ik heb nog steeds niets ontvangen. De dag na mijn bestelling gebeld, zou iets horen, tot op heden geen reactie. Gisterenmorgen mail gestuurd, nog steeds geen reactie. Eens maar nooit meer. Kan al een week niet koken!!

Excellent

Confiance d’avoir une eau saine et bonne.

Lange levering

Nu bijna een week verder en nog niets ontvangen. Gevraagd in een mail of er al iets bekend is Alleen standaard mail retour ontvangen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem