Pluspunten
snelle levering en schappelijke prijs
Pluspunten
Het is de eerste keer dat ik iets bij gekocht heb. Maar tot heden prima
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Als je een filter zoekt, hier vind je werkelijk alles, ook iets oudere spullen. Zeer snelle levering. Proficiat !
Pluspunten
Snelheid van leveren en de daarbij behorende communicatie
VerbeterpuntenDe prijzen lijken mij iets aan de hoge kant.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Een antwoord op een vraag werd binnen een paar uur beantwoord!! En dit was in het weekend!! Geweldig, ga zo door!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering en afhandeling
Verbeterpuntennog goedkoper worden
Pluspunten
Heldere site, ik vond hier de goedkoopste filters voor mijn koelkast, vlotte en te volgen levering
VerbeterpuntenVan DHL kreeg ik 3 mailtjes, met elk een verschillend nummer, waarbij bij 2 de track and trace het deed voorkomen alsof de pakketjes kwijt waren. Het derde gaf aan dat er een brievenbuspakje zou komen. Daar bleken ook alle 5 filters in te zitten. Maar die verwarring vond ik vervelend
Pluspunten
Alles prima in orde
Pluspunten
Nette en overzichtelijke site. Super snelle levering.
VerbeterpuntenNiets
Hogeweide 10