Pluspunten
Snelle levering en mooie kwalitijd
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Leveringen 'volgens het boekje'! Vrijwel perfect en razendsnel!
VerbeterpuntenDe kwaliteit van bepaalde huismerkproducten valt soms tegen!
Pluspunten
Snele levering. Geen problemeen.
VerbeterpuntenPrijs is wat hoog voor sommige produkten.
Pluspunten
eerste maal bij deze webwinkel bestelling geplaatst.aangenaam verrast omwille van de vlugge levering van het bestelde produkt.besteld 2 aug al thuis geleverd op 3 aug.
Pluspunten
Verbeterpuntenbericht aan KiyOh: Hoe kan ik kwaliteit beoordelen als de filters er nog maar enkele dagen in dienst zijn ? Daarom de 5 sterren score.
Pluspunten
Vlotte en duidelijke communicatie, doet wat het belooft, snelle levering, kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs!
VerbeterpuntenBij het douchefilter ontbrak een handleiding, maar ik wist zelf al wel hoe het aan gesloten kon worden dus geen issue.
Pluspunten
Pluspunten
Prima product, snel geleverd. Ook herinneringsmail was handig.
VerbeterpuntenHerrineringsmail verwees naar een oud product, niet meer leverbaar.
Pluspunten
na miscommunicatie over product snel herstel
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
Netjes en vlotte levering
VerbeterpuntenNv t
Hogeweide 10