Pluspunten
Snelle levering, waar voor je geld
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenBij de handleiding staat niet hoe je de doppen uit de filter haalt. Een dik half uur gesukkeld, voor dat ik door had dat je eerst een 'ring' naar beneden moest houden.
Pluspunten
Ik ben super tevreden met jullie!!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. Ik bestel altijd hier kwa prijs ook goed vergeleken met andere merken..
Pluspunten
alles snel en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, keuze om voor huismerk variant te kiezen
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering, goede service.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle en goede service!!
Pluspunten
Dudelijke en snelle afhandeling voor een mooie prijs
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle verzending. Via e-mail prima informatie over bestelling en vezending. Kan bij bestelling nu ook aangeven graag met post nl te laten verzenden. Prima geregeld.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs. Klein probleem met de filter. Zonder probleem meteen een nieuwe opgestuurd.
Pluspunten
Hoogwaardig kwaliteit producten en zeer snelle levertijd en zover ik weet de goedkoopste in Nederland.
VerbeterpuntenWat mij betreft niets.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem