Zeer snelle levering

De geleverde alternative filter was probleemloos te plaatsen envoldoet prima

snel geleverd

Voor 17.00 besteld morgen in huis!

Op de website staat voor 17.00 besteld morgen in huis. Helaas dat mag echt aangepast worden. De bestelling heeft er 7 dagen over gedaan met Post.nl. Helaas heb ik deze ervaring vaker voornamelijk bij Post.nl.

Wederom zeer tevreden

Snelle levering van goede kwaliteit waterfilter

Communicatie kan beter

Pakketje was snel en goed geleverd. Helaas vond ik op de pakbon een berichtje dat het niet compleet was en dat er nog een nalevering volgt. Geen indicatie waarom en wanneer er wel geleverd wordt. Ook had ik graag een email gehad waar dit in detail werd medegedeeld. Deze email verwacht ik alsnog.......

Correcte service, goede producten

Helpt om een mailtje te ontvangen ter herinnering rond de datum dat een patroon moet worden vervangen. Vanaf dan zo besteld en snel geleverd.

tevreden

tevreden

Snel en ee n concurrerende prijs

Levering is prima, zelf alleen de verkeerde filters besteld. Maar dat is mijn eigen fout. Groet C.Schlosser.

Reactie Customer Service

We hadden eerst opgevolgd van het niet ophalen door Post.Nl. Expert heeft beloofd trouwens om vandaag een nieuwe Bora Filter te sturen.

Doen wat je zegt

Bestellen betalen en snel ontvangen

Super top adres

Geweldig adres super snel geleverd en het goede product in een keer 10+10+

Tevreden

Goed product..snelle levering .

Uitermate tevreden

Snelle reactie, snelle levering

Zeker goed

De bestellingen er heel snel omdat het weekend er tussen zat had ik het dinsdag . Als dus de bezorging is zeer snel

tevreden.

alles is goed gegaan.

Makkelijk te monteren, juiste beschrijving.

Hele snelle levering.

Voor het eerst besteld, heel tevreden.

Helaas was er iets misgegaan met de bestelling maar de klantenservice heeft het snel opgelost!

Snel geleverd en zeer betaalbaar!

Uitsluitend goede ervaringen.

Goed mooi op tijd na bestelling

Tot nu toe beroerd

Ik heb een week geleden een Bora filter besteld. Deze is nog steeds niet binnen! De betaal opdracht is al wel gegaan naar Riverty

Het is goed

Netjes afgeleverd

heel goed

Geweldige snelle zending

Het product is perfect pas precies en stukken goedkoper

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem