Pluspunten
Gemakkelijk, veel onderdelen, snel, goede prijs.
Pluspunten
Diversiteit aan produkten
VerbeterpuntenInput gegevens
Pluspunten
Heel snelle levering. Goede beschrijving van het product op de website.
Pluspunten
Over de kwaliteit van het product kan ik nog niet oordelen. Product is gewijzigd t.o.v. vorige levering.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk website.
Pluspunten
gewoon zoals het hoort, geen gezeur
Pluspunten
super snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Snelle correcte leverring goede prijs.
Pluspunten
Fijne prijs en betalings opties
Verbeterpuntenbetere communicatie vooraf over levertijd
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goede prijs Als reactie op mijn geplaatste review bericht waterfilterexpert mij dat de dopjes worden aangepast en dat ik bij een volgende bestelling een gratis exemplaar krijg.
VerbeterpuntenAanpassing van het bestelde product
Pluspunten
Krijgt herinneringsmail wanneer het filter aan vervanging toe is
Pluspunten
Zeer snelle levering. Kan helaas nog gen beoordeling geven over het product zelf omdat we het nog niet gebruikt hebben. Voor de rest zeer tevreden.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem