Pluspunten
Onwijs snelle levering... ook naar België
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie site
Verbeterpuntenwat is de volgorde ?????? als dit als regenwaterfilter wordt gebruikt. en wat is de bovenzijde of onderzijde van een filter? Bovendien passen de 4 montagebeugels niet (4 witte stalen beugels) Levering pas na 3 weken nadat ik zelf gebeld had waar het bleef.
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Goede prijs/kwaliteit Vlotte levering
Pluspunten
vlotte levering tegen een scherpe prijs. Geen gezoek meer in grote drogisterijen. Kortom een tevreden klant! Als mijn voorraad op is kom ik zeker weer.
Pluspunten
Lage prijs, snelle levering, goede service, product lijkt prima. Dat laatste moet nog blijken, kan ik pas na weken zeggen.
VerbeterpuntenHoud dit vast! Prima zo! Overweeg een videootje: Hoe het filter te vervangen bij een Atag Amerikaanse koelkast. Want Atag maakt hier een slechte indruk.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit, steeds een snelle levering op het afgesproken tijdstip
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle nette service
Pluspunten
goede actie.
Verbeterpuntenik kreeg flesjes zonder etiket, bij navraag bleek de leverancier dit vergeten te zijn. dit werd me niet van te voren gemeld. slordig en niet goed gecommuniceerd met de klant.
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Zeer professioneel met uitzonderlijk goede communicatie met de klant
Pluspunten
Super dat er een herinnering gestuurd wordt als vervanging van het waterfilter nodig is. Nette service!
Pluspunten
Ik had een vraag welke type filter bij mij koelkast past een goed advies gekregen en daarna via web site product besteld en de volgende dag was het al binnen met netjes een bevestigmail Het advies was ook niet het duurdere merk te nemen maar het huismerk.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan. Helemaal top
Pluspunten
Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden, de afspraken werden.stipt nagekomen.
Pluspunten
Extreem gunstig geprijsd.
Pluspunten
Gemakkelijk, snel en goed
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem