Pluspunten
duidelijke info zeer snelle levering
Pluspunten
Zeer vriendelijk te woord gestaan en er is echt alle moeite gedaan om mee te denken en hulp te bieden met een prima eindresultaat. Erg fijn en bijzonder klantgericht!!!
Verbeterpunten??
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering! Het bestelde waterfilter was toevallig in de aanbieding dus helemaal mooi meegenomen.
VerbeterpuntenInstallatie handleidingen bij het product of online aanbieden.
Pluspunten
Goede producten en breed aanbod. Snelle levertijd. Telefonisch goed bereikbar.
Pluspunten
Groot aanbod, snelle levering
Pluspunten
Eindelijk geen contact gehad met het bedrijf. Het was zoeken, vinden bestellen en klaar. Dus voor mij en voor hen positief.
Pluspunten
order bleek verdwaald in systeem. Dus helaas niet geleverd na 1 dag. Wel na een paar dagen gemeld. Er werd direct actie op ondernomen. netjes terugkoppeling gehad en de bestelling alsnog de volgende dag in huis.
Verbeterpuntenmijn order niet meer kwijt te raken ;-)
Pluspunten
Nog niet bekend
VerbeterpuntenNog niet bekend
Pluspunten
Communicatie is toppie! Levering en snelheid zijn toppie! Prijzen, huismerk toppie!
VerbeterpuntenGEEN, doe zo verder!
Pluspunten
Eigen merk producten
Pluspunten
Snelle en complete levering
Pluspunten
Goed bereikbaar , afspraken nakomen , Vriendelijk, eerlijk !
Pluspunten
Service
VerbeterpuntenLaat op de dag niet bereikbaar
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem