Pluspunten
goed, ik heb een waterfilter ontvangen dus de tijd zal het moeten uitwijzen of dit product aan de specificatie,s voldoet.
Verbeterpuntengeen
de kalktabletten graag in doosjes verpakken. Niet een heel stel los in de verpakkingsdoos
Pluspunten
Communicatie levering kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering en leuk dat jullie nu herinneringen sturen.heb verder geen op of aanmerkingen.
Pluspunten
Komt afspraak na .
Verbeterpuntenniet dat ik weet.
Pluspunten
betrouwbaarheid en snelle levering
Pluspunten
Snel/ betalen met ideal/ makkelijke website
Geen opmerkingen.
Pluspunten
Op dit moment ben ik tevreden. Heb nog maar twee keer een bestelling geplaatst.
VerbeterpuntenLevering van de produkten worden verzorgt door DHL. Dit is twee keer niet naar tevredenheid gegaan. WaterfilterExpert heeft de levering van het produkt alsnog goed opgelost.
Pluspunten
Ik was vergeten mijn huisnummer te vermelden. Per mail werd gevraagd mijn huisnummer op te geven. De levering werd daarna in de beloofde tijd bezorgd.
Pluspunten
Duidelijke web site.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving van de producten. Snelle levering
Pluspunten
Merkwaterfilter is echt goedkoper dan in de winkel
Pluspunten
Dat ik als extra waterontkalker erbij kreeg. Leuk.
VerbeterpuntenNee voorlopig niet
Pluspunten
vlotte levering. Ik vond vlot wat ik zocht op de website
Verbeterpunten-
Hogeweide 10