Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit voor een gunstige prijs
nvt
Beste Klant, Dank voor je bericht. Dat de Delonghi waterfilter in sommige oude modellen niet past is bekend bij ons maar is ontstaan door de nieuwe filter van Delonghi zelf. Eigenlijk niet erg slim van Delonghi om niet rekening te houden met je oude apparaten.
Pluspunten
Nette prijzen, duidelijke website en mooi op tijd geleverd. Wist niet welke producten ik moest hebben, kreeg per e-mail snel en goed advies.
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
Goedkoop en kwaliteit. Melkzuur ontkalker voor een super laag prijs en bosch waterfilter voor meer dan de helft goedkoper
Pluspunten
geen negatieve punten
Beste Klant, Dank voor je beoordeling. Wij zullen binnenkort nog iets speciaals doen met de prijs voor de Delonghi Waterfilters. Houw ons dus in de gaten.
Pluspunten
Goede begeleiding/ informatie. Uitstekende persoonlijke service
VerbeterpuntenTransport via DHL geen succes .
Pluspunten
Heel snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Makkelijke site
Pluspunten
Zij doen gewoon 100%wat zij beloven
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem