Snel en goed

Snelle en correcte levering, zoals gewend

Besteld en meteen de volgende dag al geleverd.

snelle correcte levering

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, scherpe prijs, snelle levering. De volgende dag geleverd.

Snel geleverd en produkt klopt met omschrijving.

goede prijs

beloofde leveringsdatum niet nageleefd maar zal door de drukte zijn (eindejaar)

Fantastische filters voor fantastische prijzen!

Vaste klant

Laagste prijs en Perfecte levering

Laagste prijs en Perfecte levering van een onderdeel dat niet zo eenvoudig te vinden is.

Ik vind het geweldig! Nog nooit meegemaakt vandaag besteld ,en morgen echt in huis.

Goed product en een snelle levering.

Goede uitleg en service

Had een koolstoffilter nodig voor mijn afzuigkap. Stap voor stap brachten ze mij bij de juiste afmeting en artikel. Vervolgens snelle service en verzending. De filter paste idd precies.

prima sevice

Pas uw internet advertentie aan svp ik was reeds op de Roelof Hartstraat in Amsterdam maar zei de tabaks handelaar dat de waterwinkel al zeker 20 jaar we was . Gelukkig vond ik jullie en nu heb ik het filter.

Goed keurig en in orde

Snel het juiste product geleverd

Snel het juiste product geleverd voor een goede prijs

Word goed op de hoogte gehouden bij vragen.

snel en goed

snelle verzending.

Snelle levering en producten zoals omschreven.

Producten zoals omschreven en snelle levering.

Snel geleverd ondanks dat de aflevertijd opgegeven door post.nl niet gehaald werd.

Snelle levering, het product is zoals omschreven en niet duur. Wel ontbrak een gebruiksaanwijzing hoe een en ander in elkaar te zetten.

Prima webshop

Prima webshop op,tijd levering ontvangen

foute product geleverd

Fout product geleverd. Het contact met bedrijf duurde wat lang. Dat het goede product uiteindelijk geleverd werd ging zonder voorbericht.

Geen klachten dus uitstekend

Goede ervaring

De filters werden snel geleverd. En de prijs is lager dan bij andere webwinkels. Ik ben tevreden.

Perfecte dienstverlening

Perfecte dienstverlening