snelle levering, kwalitatieve producten

Men heeft speciaal voor mij de drie items die nog in stock waren on line gezet waardoor ik ze kon bestellen. Volgende dag geleverd

Correct en snel

Correct en snel

snel en duidelijk

Fijn dat er een herinnering kwam voor het wisselen van de filter

Prima en snelle service

Filter voor bora

Prima, en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle bezorging.

Alles in orde

Vlotte levering

De vervangende waterfilters voor mijn koelkast zijn snel geleverd.

WaterfilterExpert.nl is Top

Alapure Cafe Latte Thermo Glazen ALA-GLS41 besteld. Was inmiddels mijn 2e bestelling bij deze firma. Bestelling verloopt van online bestelling tot en met uitlevering perfect. Communicatie via email verloopt zoals het moet zijn. Aflevering ben je uiteraard afhankelijk van carrier. Mijn ervaring is dat Post.nl wat meer tijd nodig heeft in de drukte icm de feestdagen dan andere partijen maar ik heb daar begrip voor dat niet altijd iets binnen een dag geleverd kan worden. Daar valt nog veel te verbeteren in wat de wens van de klant is.

Vlotte service

Vandaag besteld en een dag later bezorgd!

Zeer goede service

Snel product geleverd.

snel correct

verkeerd geleverd maar onmiddellijk rechtgezet klantvriendelijk

Gewoon goed

Alles keurig netjes geleverd en op tijd.

Zeer snelle en goede service! En de filters van goede kwaliteit.

Goed gedaan

Snel service

Beste prijs en snel service

Maar vertrouwen dat dit het juiste filter is.

Wij bestellen 2 Klarstein koolstoffilters nr. 10035386. En ontvangen een doos met filters zonder merk of nummer en op de omverpakking een verwijderde/afgetrokken etiket van deze artikelen. Telefonisch contact gelegd hierover. Wel netjes te woord gestaan en gehoord dat dit zal worden doorgegeven aan magazijn. Dit helpt niet in het vertrouwen wat je werkelijk hebt besteld. De telefonist meldt dat vaker een vraag binnenkomt of dit bijvoorbeeld huismerken zijn. Voor ons zou dit ook goed zijn maar dan mag het nummer of merk toch gewoon zichtbaar zijn voor de klant?!

snelle levering en goed product

tevreden

Correcte en snelle levering. Prijs/kwaliteit

Correcte en vlotte aflevering.

goede levering van producten en zijn goed verpakt bij de verzending

alles in orde, behalve: geen antwoord op mail 20 december

Goede morgen, Als ik klik op “volg mijn bestelling” dan zou de bestelling nog niet verstuurd zijn. Als ik zoek op track & trace Post-nl Belgie ( met het zelfde nummer), dan zou de bestelling vandaag geleverd worden. Dus dat is wel in orde Maar: er klopt blijkbaar iets niet in uw systeem. Met vriendelijke groeten

klasse

super snelle bezorging

Positieve ervaring

Het is de eerste keer dat ik iets bestel. Prima snelle en correcte afhandeling en levering. Product voldoet aan de wensen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem