Service laat te wensen over

Slechte ervaring Probeer een bestelling te plaatsen met afterpay wordt 4x geannuleerd.later blijkt dat ze overgestapt zijn naar een ander systeem en krijg ik 4x dezelfde bestelling.Moet er dus drie terug sturen en moet zelf de verzendkosten betalen en moet maar afwachten of ik die vergoed krijg.Dus al met al niet zo'n goede ervaring

Vlotte orderverwerking. Probleem levering na 1 telefoontje met Waterfilter meteen opgelost.

Pakketje na 1 dag verzonden maar het bleef niet traceerbaar bij Post NL. Na enkele dagen de klantendienst van WaterfilterExpert gebeld. Efficiënte vraagstelling (of ik PostNl gecontacteerd had. Dat had ik niet). De volgende dag werd mijn pakje geleverd.

Super snelle en goede service

De dag na mijn bestelling werd deze al geleverd, dus super snel! En goed ingepakt

Gewoon goed!

Alles volgens planning!

snelle levering en goede prijs / kwaliteit .

snelle levering en goede prijs / kwaliteit .

Snelle bezorging

Alleen zou ik wel willen weten wanneer mijn pakje word bezorgd want die kwam nu als verrassing gelukkig was ik thuis

Duidelijke communicatie en snelle levering. Het product doet wat het moet doen

Praktisch via internet

Snel en goed bezorgd

Bestel deze waterfilters al jaren en ben erg tevreden.

Snelle levering. Goede producten.

Website is overzichtelijk, levering is snel en de artikelen zijn prima!

Ik ben er tevreden mee

Bestel al jaren en nog nooit problemen gehad. Toppers.

waterfilter

zeer goed

Ok

Ik had via bol.com filters besteld , doch wegens foutieve vermelding werden verkeerde filters opgestuurd. ( teruggestuurd via DPD) Deze bestelling is perfekt.

Supersnel geleverd en goed filtersysteem.

Hele snelle levering

De reminder mail, dat het meer dan 6 maanden was geleden, dat we filters hadden gekocht, was erg prettig. Ook heel tevreden over de snelheid van levering.

Goede eerste ervaring met deze leverancier.

Het bestelde onderdeel past en is zeer concurrerend geprijsd, de levertijd is kort. Ben tevreden en voor de volgende bestelling weet ik waar ik moet zijn.

Zeer snelle levering

Prima website. Snelle levering

Goede ervaring

Tevreden met de prijs/kwaliteit

Heel erg snel geleverd

De volgende dag al geleverd Blij dat deze site bestaat, want Ikea verkocht de koolstoffilter niet meer

Heel erg snel geleverd

Het filter is van een ander merk en een slechte kwaliteit. Op mijn melding hierover geen reacti..

Slechtere kwaliteit gekregen dan voorheen en geen reactie ontvangen op mijn jn klacht hierover. Mijn hele keuken zat onder de zwarte poeder, heel vervelend

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem