Goede snelle levering

positief

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd

Zie bovenstaande zin

Prima ervaring

Prima site, uitzoeken producten eenvoudig.

Zeer goede service

Wat wordt besteld binnen de kortste keren thuis.

Zeer goed nooit problemen al jaren klant

Al jaren klant nooit problemen als ik bestel de volgende dag in huis

Goede service en snelle levering en goede prijzen

Alles perfect verlopen

I wacht nog steeds op antwoord op mijn 2 emails ...

Levering was snel en correct, maar dat is de regel bij 99% van de online bestellingen tegenwoordig, dus geen uitzondering. Op de 2 emails die ik verstuurde naar [email protected] op 23/11 en 24/11 heb ik tot op heden 28/11 geen antwoord ontvangen en dat is verontrustend. Hierop scoor ik jullie een dikke nul!

Afzuigkap filter werkt goed

Zeer snelle levering en goed product

1 opmerking: ik werd niet op de hoogte gebracht van de dag en het uur dat mijn bestelling zou geleverd worden. Zomaar plots stond op zaterdagmiddag PostNL bij mij voor de deur. Gelukkig was ik thuis.

vlotte levering

de levering verliep heel vlot jammer dat we niet konden zien dat de verpakkingseenheid 6 stuks is. We bestelden er 5 waardoor er 1 uit de doos was. gingen er anders wel 6 besteld hebben ;-)

10 punten

Beter kan niet meer wat wil men daaraan nog verbeteren.

mooi op tijd

zeer goed

perfect verlopen

Correcte prijzen, snelle levering.

Op de website snel gevonden wat ik zocht ( algoritme werkt blijkbaar goed). Prijs in orde . Over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen, de tijdspanne tussen review en aankoop is daarvoor te kort.

Goed en snel geleverd

Snelle reactie

zeer goed

snelle levering en een goede kwaliteit vh product.

Vlotte levering

Prettig

Ontzettende snelle levering van uitstekende goede producten.

In de avond uren besteld en de volgende dag ontvangen. De goed koopste waterzuivering die ik kon vinden op Google 5 stuks +1 gratis..

TOP

Snelle,vlotte levering

positieve ervaring

prima!

De bestelling goed kunnen volgen .Snel en optijd geleverd waarvoor dank aan de bezorger.!grts

Levering prima maar 6% korting niet

ik kreeg bij de levering van eer eerdere bestelling een bon voor 6 % korting. Toen ik bij de nieuwe bestelling de door u gegeven code intypte kreeg ik die korting niet.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem