Prima filters veel voordeliger.

Waterfilters voor mijn koffie automaat nodig. Waren bij Waterfilterexpert op voorraad. Uitstekende vervangingsfilters voor veel minder geld dan de “originele”. Prima kwaliteit, per stuk verpakt en gecertificeerd. Ze werden de volgende dag keurig geleverd.

Mijn ervaringen zijn zeer positief.

Na eerst bij een andere firma filters voor de afzuigkap besteld te hebben (na telefonisch overleg over de code), een verkeerde zending te hebben ontvangen (telefonisch contact was niet mogelijk). Een paar dagen later hoorde ik, dat men de telefoon had afgesloten wegens te grote drukte, was het een verademing vlot en zonder problemen een bestelling te plaatsen. Volgend jaar plaats ik gegarandeerd opnieuw een bestelling. Niets dan lof!!!!

Product snel en in goede orde ontvangen. Ik bestel zeker weer via deze website.

Alles goed geregeld!

Gewoon alles goed gegaan.

Top product!

Geen kalkaanslag en droge huid meer, water smaakt heerlijk!

Snel geleverd. Eenvoudig te plaatsen. Functioneert goed

Hoewel ik enthousiast ben over levertijd en kwaliteit, vind ik de prijs voor iets, dat je na een halfjaar weer moet vervangen, een beetje buitensporig.

top net op tijd bezorgd

geen

Heel goede en snelle levering!

Heel goede en snelle levering

Accurate informatie en duidelijke werkwijze

Goede informatie voor en tijdens aankoop en op de hoogte gehouden tot leveringsmoment.

Gebrekkige communicatie

Foutieve levering ontvangen. Product met bepaalde afmetingen volgens de webshop besteld en als product geleverd wordt, blijkt dat dit andere afmetingen heeft. Telefonisch contact genomen en er wordt simpelweg gezegd om mail te sturen. Dan moet ik nogmaals op een mail replyen. Nu moet ik het product terugsturen op mijn kosten. En een nieuw en duurder type van het product bestellen. Dit kan in mijn ogen niet aangezien het niet mijn fout is dat iets verkeerd wordt geleverd.

Goed alternatief voor een concurrerende prijs.

Goede alternatieve producten voor een scherpe prijs. Tevens gemakkelijk bestellen en snel thuis geleverd.

Snelle en correcte levering.

Helemaal tevreden

Het bestellen ging supersnel, de prijs is zeer scherp en het pakket was heel snel ontvangen. Ik ben heel tevreden

Snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

goed product

even zoeken op de site maar dan ook het juiste filter gevonden waarna een snelle levering. top gedaan.

Alles prima en snel geregeld, maar.....

Op de site waar wij de koolstoffilters hebben besteld was niet duidelijk dat de bestelling 2 filters bevatte, dus nu hebben we er 4. Geen probleem, maar jullie kunnen beter aangeven dat het een set betreft qua bestelling.

Ok!

Alles inorde en vlug terplaatse.

Vandaag besteld morgen geleverd.?Top!

17-11 besteld nu nog wachtende op uitlevering

Ik zou toch minimaal verwachten dat ik na een week m’n bestelling heb ontvangen

Zeer behulpzaam geweest over alles, toch zeer goed verlopen

Met fouten die er verlopen zijn met de bestelling en levering, hebben ze mij zeer goed geholpen. En terug betaling zeer goed verlopen.

super!

Prima kwaliteit materiaal, snelle levering! Fijn dat je de eerste keer als je bij een nog onbekende leverancier met afterpay kunt bestellen. Je weet immers maar nooit meer tegenwoordig.. Bij deze is waterfilterexpertnl mijn favoriet voor filters.

I don't get my order

I order package three week ago and i didn't get . I sent email several time and i didn't receive any response. I don't have my order and i loose my money.

Zoals het hoort

Zo zou het altijd moeten gaan, waarmaken wat er beloofd wordt. En WaterflterExpert doet dat.

Eerste keer voor bestelling en alles verliep vlot

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem