Heel snel geleverd!

Dit bedrijf staat vanaf nu op mijn lijstje!

Bestelling volgende dag al in huis, goed en snel geleverd.

Snel geleverd!

Snel besteld en geleverd

Duidelijk en goede prijs

Goede levering

Goed en vertrouwd

Het ontvangen product komt niet overeen met de beschrijving

Ik heb originele filters besteld. Filters onverpakt en ongelabeld ontvangen.

- ik bestelde bij KoffiefilterExpert - en jullie vragen een beoordeling over WaterfilterExpert

- in goede orde ontving ik de reinigings-tabletten en de ontkalkings-kit voor mijn KRUPS koffie-apparaat - dankjulliewel

Snel en prima!

Het gemak van online bestellen ten top.

Prima waterfilter

Snelle bezorging

Ik had 2 afzuigkap filters besteld. Kreeg er maar 1 binnen, heb het direct gemeld en kreeg 2 dagen later de 2de alsnog binnen zonder moeilijk gedoe.

Prima webshop

Snel geleverd Helaas geen mail gekregen met de track and trace code. Anders had ik 5 sterren gegeven.

kan beter

1 van de 3 koolstoffilters vertoont een defect: het afdekzeil/stof is los (slechte las?), de koolstofkorrels vallen uit het filter.

Goed en snel geleverd

Nette prijzen, snel geleverd

Je bestelt er voor nette prijzen en de volgende dag heb je het,

Prima webshop

Ik koop hier al jaren het huismerk ( Waterfilter voor Samsung koelkast ) Het is een prima product en aanzienlijk goedkoper dan de originele en ik merk geen verschil . Dit keer hebben we ook een koolstoffilter voor onze afzuigkap besteld : zelfde verhaal als hierboven Deze webshop is een aanrader !

Prima levering.

Vlotte levering, pakketje keurig verpakt.

Alles goed geleverd

uitmuntend!!!

filter is top! de verzending ultrasnel! Kan niet beter!

Snelle levering en goede service.

Zeer tevreden.

levering van verkeerde koolstoffilters, niet conform mijn bestelling

Ik bestelde twee sets koolstoffilters en ontving twee verkeerde types, op de verpakking staat geen enkele referentie van model / type filter.

Snelle en correcte service

Niks op aan te merken.

Condition of product did not met expectation

I bought two charcoal filters for my kitchen hood. One wasn't wrapped in a plastic package, and the one that was wrapped in a plastic package had a damaged box. The damaged box had knife marks all over it. It felt like I received a used product

Alles is prima van product prijs tot levering

Great service!

Va bestelling tot levering heel vlot en snel.

Snel geleverd en goede kwaliteit producten

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem