Pluspunten

Pluspunten

Vragen worden goed en uitgebreid beantwoord. Als iets niet goed is voor een klant wordt dat eerlijk uitgelegd dat hij het beter niet kan aanschaffen. Goede informatie bij de bestelling en verzending.

• Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijk Goede levering Mooi assortiment

• Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid

Pluspunten

Betrouwbaar, snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering. Product in goede staat ontvangen.

geen

Pluspunten

Al diverse messen, lampen en tassen gekocht bij Urban Survival. Deze artikelen zijn al een lange tijd in mijn bezit en gebruik ik nog steeds. Gewoon goed spul dus. Dit voor een goede prijs en met snelle levering.

Hoewel de nieuwe site een verbetering is, is het op de website altijd even goed zoeken naar wat je nodig hebt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geven goede info en beantwoorden vragen via de mail stipt.

opsturen moet véél sneller.

Pluspunten

snelle en goede service

niet

Pluspunten

Goede informatie, vlotte communicatie, snelle levering en een goede prijs. Mijn ervaring met Urban Survival is helemaal hoe je het als klant graag hebt.

Pluspunten

Vriendelijke man, weet waar hij het over heeft

vooral zo doorgaan

Pluspunten

Goede afhandeling en snelle levering

Pluspunten

Quick responses to questions or orders. Reliable. Well informed on product specifications and always thinking from the cliënt's perspective. Our regular suplier.

Pluspunten

Vakmanschap en uitstekende service.

Pluspunten

Ontzettend meedenkend, flexibel en klantgerichte benadering en service. Emails worden direct behandeld, advies gegeven en mogelijkheden gegeven. Veel dank aan Leon. Ik ben meer dan tevreden over de producten!

SUPERGOED, Ga zo door!!! Tip: stel complete pakketten samen voor een bepaalde wpn als voorbeeld zodat klanten geïnspireerd raken van hoe het ook anders kan.

Pluspunten

Snelle levering, afspraak is afspraak, mooi assortiment

Pluspunten

Goede adviezen en goede leveringen!

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede prijs verhouding, snelle levering.

tip zo doorgaan

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, prima service en top-producten!

Pluspunten

Fast delivery and fair prices. Great costumer support.

An English version of the site would be great!

Pluspunten

Via mail werd ik uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en onmogelijkheden betreft de spullen welke ik wilde aanschaffen. Levering was snel en ik ben uiterst tevreden. Super urban survival

Pluspunten

Snelle, nette aflevering en communicatie

Nalevering 1 artikel, maar voorradig aangegeven

Pluspunten

Snelle service, duidelijke site

De Run 4312 E

5503 LN Veldhoven

+31(0)402547606

Over Urban Survival

De beste tactische uitrusting voor jouw avonturen Ben je op zoek naar betrouwbare uitrusting voor je volgende outdoor avontuur of tactische missie? Bij Urban Survival vind je alles wat je nodig hebt om optimaal voorbereid op pad te gaan. Of je nu een fanatieke bushcrafter bent, werkt bij de politie of gewoon graag goed uitgerust de natuur in trekt - wij hebben de juiste spullen voor jou. Wat maakt onze producten zo bijzonder? Bij Urban Survival geloven we dat goede uitrusting het verschil kan maken tussen een geslaagde en een mislukte expeditie. Daarom bieden we alleen producten aan van topmerken die hun kwaliteit keer op keer hebben bewezen: Tasmanian Tiger: robuuste rugzakken en tassen voor elke situatie Olight: krachtige en duurzame zaklampen en hoofdlampen Vortex: hoogwaardige optiek zoals verrekijkers en richtkijkers HAIX: comfortabele en slijtvaste schoenen voor intensief gebruik AGM: geavanceerde nachtkijkers en warmtebeeldcamera's Al deze merken staan bekend om hun innovatieve designs, gebruik van hoogwaardige materialen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet je zeker dat je uitrusting betrouwbaar is, ook onder zware omstandigheden. Voor elke activiteit de juiste gear Of je nu op zoek bent naar een compacte survival kit, een tactische rugzak of een geavanceerde warmtebeeldcamera - in ons assortiment vind je het allemaal. We hebben onze collectie zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen: Klaar voor je volgende avontuur? Nu je weet wat Urban Survival te bieden heeft, ben je vast enthousiast geworden om je uitrusting aan te vullen of te vernieuwen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek ons uitgebreide assortiment. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag om de perfecte uitrusting samen te stellen voor jouw specifieke behoeften en activiteiten.