mijn adres was niet juist post nl teruggestuurd naar afzender dan heb ik gebeld en dan was alles in orde ze hadden mijn naam voor straat gebruikt dat hadden ze toch moeten zien volgens maar missen is menselijk alles was na 2 dagen opgelost

Uitmuntende dienstverlening

Zie boven

Super goed

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle levering!

Heel goede service

Ruime keuze, snelle levering !

Vlot gevonden wat we zochten (een CO2 meter...), dummy proof website, vlotte afhandeling en snelle levering !

Een perfecte ervaring

Een vent was kapot geleverd, waarschijnlijk in transport. Gemeld en volgende dag reeds een nieuwe geleverd. Ik ben zeer zeer tevreden

Prima service en prima toestel

Excellent

Snelle levering, correcte product

Snel ontvangen en goede feedback op elke stap van bestelling tot levering.

Correct geleverd

Snel geleverd zelfs bij bestelling tijdens een verlengd weekend

Fijn

Vlotte afhandeling, correct product, veilige aflevering.

Bestelling snel & perfect verlopen zoals verwacht/beloofd!

Bestelling snel & perfect verlopen zoals verwacht/beloofd!

Prijs kwaliteit top

Prijs kwaliteit Top!

Goede prijs, snelle levering

De prijs bij ventilatieland valt goed mee, de levering is snel, de verpakking is ok. Top!

Vlot besteld, snel geleverd

Bestellen gaat vlot op de site, info ivm verzending zeer compleet, snelle en correcte levering.

Zelf verkeerd besteld en toch gratis omgeruild. Dikke service

Veel te korte draad.

Mooi product. Duidelijke cijfers. Moet in het stopcontact maar heeft een veel te korte draad. Groot minpunt.

Vlotte bestelling

Bestelling perfect ingepakt en snel geleverd. Toestel nog maar nieuw, dus niet veel ervaring. Heel eenvoudig in gebruik.

prima afwerking

mooi vervolg met video

Het is wat ik wou...

Duidelijke scherm Precieze metingen Dank U

snelle en correcte levering

als ik nog materiaal nodig heb weet ik waar ik moet bestellen

uiterst tevreden

Ik heb bij Ventilatieland een CO2 meter besteld. type EnviSense CO2 monitor,zoals aanbevolen door Ventlatieland. Zeer compact, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk toestel. Leveringstermijn is correct en vlot. Gewoon 'n dikke pluim voor Ventilatieland. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Goed product

Goed product werkt eenvoudig Snelle levering Onze keuze is gevallen op het door u aangeprezen beste keuze

Tevreden

Net geen 5 sterren , niet de fout van Ventilatieland maar van postnl , ze hebben niet aan mijn deur geleverd, maar het direct in een postnlpunt geleverd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ