altijd snel geleverd

altijd snel geleverd

Gevraagde product geleverd, goede service. Niets negatiefs te melden.

Snelle en correcte levering

Bestelde goederen zijn snel en correct geleverd .

Gewoonweg super firma

Zeer snelle en juiste levering, zeer goede hulp als je contact opneemt met hun, vriendelijk en super kwaliteit en prijs

De dag na mijn bestelling was alles keurig geleverd

Wat elke aankoopervaring zou moeten zijn

Wat elke aankoopervaring zou moeten zijn: vlot correct

zeer vlot - duidelijk en prima advies

Snelle levering en materiaal voldoet aan onze wensen.

Onze ventilatieroosters hebben we bij ventilatieland besteld. De webshop is handig in gebruik, materiaal, afmeting en duidelijke omschrijving en technische fiches. Dit werd snel en goed verpakt geleverd. Onze roosters zijn degelijk van materiaal en passen perfect!

Prima service!

Een ruime keuze : ik vind zo wat alles wat ik nodig zou kunnen hebben. Ik vind het ook makkelijk. Bestellen is eenvoudig - zeker bij een herhalinsbestelling. En een snelle levering!

Snelle levering, goede prijs, veel info

Voor de aankoop van een ventilator heb je heel veel informatie in de webshop. Van alle ventilatoren is de handleiding beschikbaar. Je moet de info wel correct interpreteren.

Grote keuze, snelle levering

Ongelofelijk goede service

Een misverstand bij de verzending van mijn bestelling werd zeer goed opgelost. Zeer goede service.

Duidelijk omschreven en snel geleverd

Door de duidelijke omschrijving onmiddellijk de juiste filter gevonden. Deze werd ook snel geleverd.

Eerste bestelling OK

Werd gedeeltelijk geleverd, maar prima support en heel snel rechtgezet. Prima kwaliteit.

Topservice

Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle levering en prima service. Tot volgende keer!

Prima productie

Doet waarvoor ik het gekocht heb. Heel duidelijk in gebruik. Alleen jammer dat hij geen aan/uit-stand heeft. Dit zou handiger zijn voor in de praktijk.

slecht

ik heb ventilatie kanalen met tussen stukken en gekocht en waar de ronde rooster moest inkomen passen niet die zijn allebei 100mm wat een teleurstelling ik moest bij gamma andere stukken gaan kopen om verder te gaan

Ventilator voldoet aan de verwachtingen. Vlotte levering.

Dank zij de handige website heb ik de perfecte ventilator gevonden voor mijn toepassing.

prima service

heel snelle levering!

Très bien mais....

Je trouve le site super, les vidéo super, la livraison super.... Mais le même site devrait être disponible en français également. Sauf erreur de ma part, je n'ai pas trouvé. les PDF d'explication, les fiches techniques sont également en néerlandais. C'est dommage pour un site qui livre dans un pays aux trois langues ...

Correcte en snelle levering

Het product was makkelijk online te bestellen. De informatie per mail was duidelijk en de levering was snel.

héél goed

Overzichtelijke website / grote keuze / grote stock en heel snelle levering. Goed opvolging na levering

Vlotte en correcte service.

De bestelling en levering verliep vlot. Jammer genoeg is het toestel niet geschikt omdat de ventilatiebuis te dicht tegen de muur is. Maar via het retourdocument heb ik het dan zonder enige kost kunnen terugsturen.

Fast and efficient service !

Good website, clear product details so easy to select items and place order. Items were delivered within a few days, well packed and complete. What's not to like ??

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ