vlotte bestelling

Op zoek naar een oplossing in onze vergaderzalen en ontmoetingsplaatsen, heb ik alle info teruggevonden op jullie site. ook bestelling en levering is zeer vlot verlopen?

Goede prijs en snelle levering, grote onderdelen 1 week levertijd

Pluspunten: Goede prijzen Duidelijke website Snelle levering voor kleinere onderdelen (= geen buizen) Gratis levering van buizen (duurt wel langer) Minpuntje: Levering buis 2m duurde wel een week ondanks dat op de website staat dat dit de volgende dag geleverd wordt. Dit werd ook zo gezegd door de klantendienst. Nu ik verwacht deze levering niet zo snel, maar het zou handig zijn als dit dan ook zo op de website staat zodat hier vooraf duidelijkheid over is.

Snelle levering, praktische site, maar product kwam niet exact overeen met wat besteld was

Ik heb filters besteld van Ventaxia, maar degene die ik ontving zijn van een ander merk. Ze zijn wel bruikbaar, maar dat vond ik toch raar. Wel snelle levering en gemakkelijke betaling.

correct en to the point

Er is geleverd wat moest geleverd worden en hoe er afgesproken is. dus fijn en leuk samenwerken, zeker als 1set ervaring :-)

Top verkoper

Snelle en juiste levering!

Snelle levering en zeer concurrentieel

Goed verpakt en snel bezorgd

Zeer snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle en correcte afhandeling

uitstekende service

Zeker op tijd geleverd en een tof toestel om co2 te meten zoals jullie dit omschrijven. Voor mij geen minpunten. Sterk aangeraden

Alles zoals het moet zijn

X

Keuze genoeg maar voorraad niet up-to-date

Ik dacht een snelle service te ontvangen maar heb moeten ondervinden dat er ondanks met de melding product op stock toch geen voorraad of niet genoeg of op=op was. Ik Kreeg daar geen melding van en heb het zelf het moeten ontdekken ook al had ik direct alles betaald werd mij ook niets gemeld. Vroeg mij af of ik het zelf niet had gemeld er contact was opgenomen met mij. Dit heeft toch een niet zo een goed gevoel.

Geweldig, super snel geleverd ook!

Makkelijke webshop, snelle levering, ruim aanbod.

Vlug en vlot geleverd

top service

Na een defect aan een badkamerventilator is deze vervangen onder garantie zonder enige discussie.

Alles in orde

Vlot verzonden, goed verpakt, geen fouten in de bestelling.

vlotte en correcte levering

mijn eerste bestelling...VLOT EN CORRECT

Doen wat ze beloven

Goede uitleg online, correcte verzending en levering. Top kwaliteit van Itho

Snel geleverd. Eén enkele bemerking: op mijn vraag of de ventilator probleemloos in een afvoerbuis van 100mm past werd bevestigend geantwoord. Niet dus: je hebt wel degelijk een overgangsstuk nodig dat net wat breder is dan de buis van 100 (een mof dus). Temeer daar er aan de zijkant van de buisventilator een lang, uit stekend afdekkapje zit ter bescherming van de bedrading naar de motor. Misschien toch best meegeven aan andere potentiële kopers. Maar geen gezeur meer, ben best tevreden met de ventilator zelf.

Alles optijd en duidelijk en goed geholpen met mijn vragen

in orde

super fantastisch prijskwaliteit

Uitstekende service

Prima service en vlugge levering

Snelle, prijscorrecte en accurate leveringen conform de beloftes

Snelle, prijscorrecte en accurate leveringen conform de beloftes

Prima en snelle levering

Foutje gemaakt bij bestellen, maar zonder problemen kunnen retourneren en het juiste besteld. Uitstekende service

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ