Correcte levering

Drie verschillende onderdelen besteld, en alles correct geleverd.

De bestelling die ik had geplaatst was snel verwerkt en binnen twee werkdagen was in mijn bezit! Erg blij mee!

snel en vlot

snel en vlot

Duidelijke website, meer dan voldoende keuze, snelle levering

Snel de juiste ventilator gevonden op de duidelijke website. Heel snel geleverd.

Vlotte en professionele dienstverlening.

Vlotte en professionele dienstverlening.

Zeer snel

Vlotte en snelle afhandeling van de bestelling!

Prijs kwaliteit in orde.

Verzending in orde.

onbruikbare aankoop

De buisovergang kon ik niet gebruiken omdat buis en de overgang dezelfde diameter (125) hebben en het was de bedoeling dat de buis in de overgang zou passen. Helaas dus en kan ik er niets mee aanvangen.

Alles ok

Toestel besteld en alles werd keurig geleverd.

Parfait

Beaucoup d'articles en stock, livraison express et prix compétitifs. Que demander de plus?

Alles in orde

Grote bestelling geplaatst. Levering was in orde, alles aanwezig en alles vlot verlopeb

Entreprise très sérieuse et serviable.

J'ai commandé mon matériel via internet. J'ai échangé plusieurs mails avec la firme et j'ai reçu très rapidement réponse à mes questions avec une grande gentillesse. Et une proposition pour me livrer la marchandise en deux fois. Seul point faible à améliorer, c'est de contacter l'acheteur pour l'informer que vous n'avez pas toute la commande afin de s'arranger avec celui-ci. Comme pour mon cas. Sinon, je recommande volontiers pour son sérieux, gentillesse et rapidité de livraison.

perfecte leverancier

perfecte leverancier

Snelle en correcte afhandeling

Had onze nieuwe WTW module binnen 2 dagen al thuis na bestelling.

Levering te laat geleverd! Niet volgens afspraak

Levering volgende dag was aangevinkt Verder vond ik de vermelding tss de 3 en 7 werkdagen Geleverd na 10de werkdag Kantekening: Zat in quarantaine (covid 19 positief) ziek Buiten temp. 4°C en wachten op een kachpijp!! Met ander woorden geen pretje!!!

artikels aan eerlijke prijs

Ventilatiebuizen van goede kwaliteit gelijk omschreven op de site. De eerste bestelling is correct en tijdig geleverd. Met de tweede bestelling is er wat verkeerd gelopen met de levering Bestelling werd opgedeeld in 2 leveringen. De 1ste levering is niet op de juiste plaats geleverd, maar heb ze toch ontvangen via iemand op facebook, die me verwittigd heeft. Post NL heeft de straat verwisseld van laan naar straat. De 2de heb ik wel ontvangen op dezelfde dag dat de 1ste geleverd is, maar op het juiste adres.

Correct afhandeling en goede kwaliteit prijs

Spectaculaire vaststelling van CO2 mét tgo zonder ventilatie in klassieke ruimtes.

De titel zegt alles.

Perfecte afhandeling

Vandaag besteld, morgen geleverd. Zo is het ook gebeurd.

Snelle en correcte levering.

Zeer groot aanbod, goede service. Dus tevreden klant.

Snelle en correcte levering

Uitgebreid productengamma en snelle levering

Bij ventilatieland altijd scherpe prijzen en een uitgebreide keuze aan produkten. Bovendien een snelle levering.

snel gekozen , snel besteld, maar verkeerd geleverd

Ik ben zeer tevreden over jullie site en de manier waarop ik alles heb kunnen bestellen, echter bij levering werd 1 van de items verkeerd geleverd. ik bestelde een "Rechthoekig kunststof T-stuk 220X55mm - KT25" maar kreeg een "Rechthoekige kunststof horizontale 90° bocht 220X55mm - KLH25-90" nu moet ik uitzoeken hoe ik dit moet laten rechtzetten en dit kost me tijd.

Goed product

Product is zoals op de foto, Mooi afgewerkt

Goede en correcte service

Snelle service. Goede materialen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ