Site sérieux, matériel conforme et prix très intéressant

Vendeur de confiance, livraison rapide et soignée et suivi de la commande parfaite. Dommage que le site n'est pas disponible en français ou en anglais.

Niet tevreden

Mijn roosters pasten niet , ik stuur een mail voor een retourlabel en of ze kunnen helpen met wat ik wel nodig heb krijg enkel de link waar ik het retourlabel moet aanmaken , duurt lang eer ik een retourlabel krijg gemaild ondertussen nog niets ontvangen en geen hulp op mijn vraag .

Eigenlijk boven verwachting

Goeie prijs.sneller geleverd of verwacht.heel goeie sevice/uitleg. Ook is er een opvolging Heeft je toch het gevoel dat je verbonden bent met de firma Dus Doe zo verder

Professionele aanpak. Alles kort en simpel uitgelegd.

Duidelijk op maat advies, zonder aankoopverplichting.

Kwaliteitsvolle service

Kwaliteitsvolle en super vlugge service

Correcte afhandeling van de bestelling

Correcte afhandeling van de bestelling

Alles tip top in orde geleverd

Heel vlot verlopen.

Snelle en correcte service

Prima ervaring. Adres klopte niet en ik contacteerde onmiddellijk en dit werd aangepast. Alles mooi verpakt en met zorg geleverd.

Omschrijving klopt helemaal met geleverde content.

Perfecte materiaal!

Prima levering zoals afgesproken

Verliep vlot.

Zeer tevreden!

Duidelijk omschreven product, vlot geleverd.

Gped product

Tevreden met het ontvangen product.

Heel correct en goede levering

Correct

Goede service en communicatie

Een grote bestelling, er werd goed gecommuniceerd over de levertijd, ook over nalevering van enkele onderdelen. Levering mooi stipt. Kortom, goede service.

Niet ok

Levering zozo, telefoonservice allesbehalve OK. Mail nooit antwoord gekregen. Toestellen en bestelling ok.

Het werkt zoals beschreven

Vlot en duidelijk

Prijs kwaliteit en service top

Product was met duidelijke correcte uitleg. Prijs beste in vergelijking met andere. Levering precies zoals voorspeld. Snelle en correcte service. Meermaals aankopen hier gedaan, en ik kom telkens terug.

Super tevreden

Zeer goed product, weten nu ook beter waneer we moeten verluchten in de kinderopvang.

Uitmuntend

Alles verliep naar wens. Bestelling en levering optimaal Technische uitleg aan telefoon zeer duidelijk.

Perfecte service

Goede omschrijving van de goederen. Goede beschikbaarheid in het gamma. Eenvoudige selectie en bestel procedure. Verzorgd, netjes verpakt en snel geleverd.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Vlug geleverd perfecte service!

Snel en doeltreffend!

Duidelijke website waar je snel vindt wat je nodig hebt. Vlotte betaling, bevestiging en verzending. In prima staat ontvangen, dus alles zeer goed verlopen. Een plezier om zo te werken!

Top snelle levering

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Top snelle levering

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

vlotte en correcte levering

badkamerventilator besteld , die snel en goed verpakt geleverd is

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ