Vlugge levering

CO2 meter is een handige meter

alles ok en goed ontvangen

alles ok en goed ontvangen

Snelle levering, goede verpakking.

Bestelde items werden snel geleverd en waren zeer goed verpakt.

prima service

Prima service, gemakelijke site en vlotte levering.

Heel tevreden

Alles is vlot verlopen. Pakje werd perfect afgeleverd.

10/10

???

zeer snelle levering

gemakkelijk en snel

snelle leverering

alles ok

Prima geregeld

Makkelijk om te bestellen en de volgende dag in huis.

Alles perfect!

Alles zeer vlot en zeer snel, scherpe prijs.

Goede en snelle service

Goede, duidelijk en snelle service

Vandaag besteld, morgen geleverd!!!!

Perfecte levering van de bestelde artikelen! De snelheid is toch echt een pluspunt. Zelfs op zaterdag waarvoor mijn oprechte dank. MVG Jef Peeters

Goede website, scherpe prijzen, snelle levering dus perfect!

Alles wat ik bestelde was in orde. Zowel qua kwaliteit als de prijs

snelle service

alles vlot verlopen

Correcte stock en service

Heb nu reeds al enkele malen besteld. Vlot en correct geleverd. Bij 80% van de online winkels lees je dat alles op stock is en ' vandaag besteld morgen geleverd'. Tot wanneer je betaald. Voor vele is dit een ongestrafte Verkoopstruck die gemakkelijk werkt. Soms bestel je dan speciaal iets bij hen omdat het op stock is... En dan ben je alsnog de pineut en krijg je een waardebon of dergelijke... Schandalig. Dan moet je vaak zelf nog mailen om te vragen waar je bestelling blijft, en mag je alsnog tevreden zijn dat je antwoord krijgt. Bij Ventilatieland dus NIET, je bent direct op de hoogte en word samen gekeken voor een oplossing. Als alle onlineshops als Ventilatieland zouden zijn wel dan bestel ik meteen alles online!!!! Proficiat jullie zijn een van weinige met correcte service zoals word beloofd!!!!

Vlotte bestelling en levering

Alles is prima verlopen, ook de omkadering achteraf is voldoende, alleen blijf ik met één vraag zitten, eentje die ook nooit goed wordt uitgelegd : de grafiek of trenddiagramweergave wordt in de instructiefilmpjes te weinig onder de aandacht gebracht ! Een werkpunt mijns inziens... Voor de rest alles OK !

Snelle levering, goede raad voor de selective van het ventilator systeem

Verschillende leverancier bezocht en hier heb ik waar voor mijn geld. Ik stel de montage video's op prijs.

levering op tijd en eenvoudig besteld

levering op tijd en eenvoudig besteld

perfect

Zoals ik het wou

Duidelijke website met introductie film hoe je de co2 meter moet gebruiken. Snel geleverd Top service! Dankjewel!

Ruck ETAMASTER buisventilator + 3-standenschakelaar

Snelle levering Zeer goede buisventilator 3-standenschakelaar zorgt voor een perfecte regeling. Op stand 3 heb je een vliegtuigmotor die start. Stand 1 geeft je een geruisloze ventilatie. Aansluitschema best van de Ventilatieland website halen Met de 410 m³/h -Ø 150 mm versie heb je enorm veel lucht verplaatsing.

correcte levering

top service

goed materiaal voor een gunstige prijs en heel snelle levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ