./.

./.

Snelle levering, trage opvolging nadien

De levering gebeurde de dag nadien, zoals beloofd, en bevatte alle items in prima staat. Ik had enkele stukken verkeerd voorzien en wou ze omwisselen. Die opvolging ging veel trager. Uiteindelijk heb ik laten weten dat ik in plaats van een omruiling een volledige terugbetaling wou, en heb de ontbrekende stukken apart bijbesteld (die opnieuw een dag later geleverd werden). Het terugzenden (aanmaak terugzendlabel, controle van de teruggekeerde items) en terugbetalen van de overtollige stukken heeft uiteindelijk een maand geduurd, maar alles is wel in orde gekomen.

Prima service!

Prima service, en snelle levering.

Beter dan verwacht

Snelle levering en mogelijkheid tot afterpay

Werkt perfect!! Bestaat er ook een langere kabel?? Gr lut

Duidelijk aanbod en prima levering

Eenvoudig opzoeken van artikelen en levering volgt vanzelf!

Echte aanrader!

Zeer snelle levering (1-2 werkdagen in België), goede prijzen, professioneel materiaal!

Ontgoocheld over de kwaliteit

De 100m2 per uur ventilators zijn redelijk zwak. Levering was snel.

Goede duidelijke website

Goede duidelijke website, geeft alle technische info.

Alles prima afgeleverd en volgens afspraak.Top

Easy ordering and quick delivery

Goéd

Snel en goed ontvangen

Zeer vlot

Aankoop en verzendingprocedure verlopen zeer vlot. De verzending zelf hangt af van derden en die laat wat te wensen over.

Uitstekende

Zeer goede service

Correcte afhandeling en levering

Niks op aan te merken tot op heden

Perfecte levering

Mooi product, goede prijs kwaliteit en perfecte levering ! Prima !!

Kwaliteit voor een goede prijs

Sterkte prijzen, goede service, gemakkelijke website en zeer snelle verzending.

Vlotte en snelle levering, correcte prijs

Vlotte en snelle levering, correcte prijs!

Snelle levering,goed en veilig verpakt! Uitstekend product, een zeer efficiënte en duidelijke website,zelfs onhandige Harry's kunnen hun plan trekken! Zien me daar zeker terugl!

zeer goed en snel

werkt goed

Goed advies en snel geleverd

Prima toestel (Evisense)

Leuk om de luchtkwaliteit te kennen, zodat er tijdig verlucht kan worden. Een aanrader!

Duidelijke website voor het kiezen van het juiste product

Ik heb op de website snel het juiste product kunnen vinden wat ik nodig had. De levering ging ook snel dus ik ben erg tevreden. Ook vind ik het goed dat er 2 jaar garantie zit op het product. Wel jammer dat ik de 5eur korting heb gemist, ik kreeg op mijn mobiel niet de melding van de 5eur korting bij aanmelding nieuwsbrief, maar das dan voor de volgende keer.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Goede service.

Mooie ventilator voor goede prijs

Deze ventilator aangeschaft obv referenties. Inmiddels geïnstalleerd en geen last meer van beslagen ramen en spiegels. Prima aankoop. Levering vanuit België verliep vlotjes!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ