vlotte communicatie

goed website, goede informatie en vlotte communicatie

Correcte levering zoals je mag verwachten aan een goeie prijs

Afzuiging van 3 kelderruimtes wou ik low-cost uitvoeren en ik kon alle producten op 1 plaats vinden voor een voordelige prijs. Alles snel geleverd zoals aangegeven op de site. De eerste keer dat ik met Spiro-buizen werk en randen zijn soms wat ingeduwd maar kan je makkelijk zelf corrigeren. Een online tool om je ventilatie uit te tekenen zou handig zijn zodat je zeker alle stukken hebt als je zoals mij DIY bent.

snelle correcte service

zeer goede service, correcte prijzen

snel bestellen en leveren-top

snel bestellen en leveren-top

vlugge levering

Ik was wel wat in de war met de betaling aan een firma met een andere naam.Ik dacht dat ik opgelicht was.....

Correct

Zeer goed product, correct geleverd

Excellent service, easy to use web site

I found what I was looking for in a few clicks, the order process was very simple and on Thursday evening I placed my order. Saturday morning, I had everything on my doorstep. I even did a mistake in my order which I realized as soon as I paid. I contacted the customer service department which they replied immediately, updated my order and everything went smoothly. Highly recommended company!

zeer goed

Info gevraagd en vrij snel gekregen. vandaag besteld en de dag erop geleverd, zelfs in coronatijd.

snelle levering goed verpakt

ook contact gehad aan de telefoon . Vriendelijk en goede hulp aanrader groetje Bart

Heel goede ervaring en een snelle service

Mijn bestelling gedaan en "s anderendaags reeds geleverd. Ik had de ventilator volgens een verkeerd figuurtje in de handleiding aangesloten bijgevolg problemen. Op zaterdag probleem gemeld en 's maandags morgen reeds reactie of ik fotos van de aansluiting kon opsturen. Maandag avond foto's verstuurd en dinsdag antwoord. Aangesloten zoals zij voorgesteld hebben en alles werkt prima. Bedankt voor de snelle service

Communicatie is ondermaats

E-mails worden niet vlot beantwoord en telefonisch niet bereikbaar voor lopende bestellingen. Dit was mijn eerste order en er zijn een aantal zaken fout gelopen.

Verwachting ingelost

Produkt zoals het moest zijn , snel geleverd, top

Correcte prijs, snelle service

De prijzen zijn bij de voordeligste die ik kon vinden. Levering Naar België was snel. Top dus

zeer professioneel

Zeer goede website, bestelling liep vlot. Correcte levering ! een voorbeeld voor vele anderen.

Optimale service, zoals aangekondigd.

De bestelling verliep vlot, helemaal zoals aangekondigd.

goed materiaal snel geleverd

goed materiaal snel geleverd

Très bon service, réponse rapide aux questions

Très bon service, réponse rapide aux questions. Reçu dans les délais annoncé.

Plint rooster

Artikel heel snel geleverd zoals omschreven . Top verkoper

Goede ervarng

een snelle service, na 2 dagen had ik men bestelling. Profesisionele Produkten!

Snelle service, maar korting wordt niet verrekend

De bestelling en levering ging heel snel, maar als nieuwe klant kreeg ik zogezegd 5 euro korting op mijn eerste bestelling, maar als ik de kortingscode ingaf gebeurde er niks, ook bij mijn opmerking melde ik dit, maar ik kreeg geen enkele feedback.

Duidelijke communicatie

Op zondag bestelde ik enkele producten die volgens de site op voorraad waren. Maandag kreeg ik een mailtje met de melding dat het pas op donderdag zou geleverd worden, daarom kreeg ik een kortingscode voor mijn volgende bestelling. De levering kwam aan op donderdag, goed verpakt en goeie prijs kwaliteit!

HAndige website en snelle levering

Hadden in huis wat ik nodig had en was binnen de 24 h hier geleverd

grand choix à prix raisonnable

trouvé facillement ce que j'avais besoins, malgré un grans choix, livraison rapide.

Correct netjes en veilig

Alles wat je verwacht van een correcte bestelling en levering!

Alles in orde en voldeed aan de verwachting

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ