Vlotte afhandeling van de bestelling en snel geleverd.

Zeer positief.

gewoonweg, correcte, vlotte service ten top !

Na het bekijken van de overzichtelijke webshop, met degelijke uitleg, mijn bestelling geplaatst en reeds op de volgende dag correct geleverd ! Dus kan niet beter ! Enkel zelf een fout gemaakt door mijn kortingscode voor € 5, niet te vermelden, maar soit, heel tevreden ! Groetjes, Christine Vermeere

duidelijke website, goede prijzen en snelle levering

duidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Ik heb slechts 1 bestelling gedaan, maar tot nu toe is mijn ervaring zeer positief.

Levering materiaal correct en tijdig.

snelle en perfecte levering

Een co2 metertje besteld op de overzichtelijke en duidelijke site. Enkele uren na de bestelling was deze al vertrokken en de dag erna was het al geleverd. Beter kan niet. Zeer tevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correcte service

Duidelijke omschrijving van produkt en snelle levering

Alles correct verlopen

Vlugge levering , achteraf betalen pluspint

misleidende info op website

Mijn bestelling zou volgens de website binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd worden. In realiteit was dit 9 dagen.

Eenvoudig, handig, doetreffend

Alles perfect

Nog in behandeling

Bij uw bedrijf de bestelling van een badkamer ventilator gedaan op aanraden van een vriend die heel tevreden was over uw bedrijf . Ik heb meer pech ! De geleverde ventilator werkt niet naar behoren . Reeds een reactie gekregen van de klantendienst . De behandeling van mijn probleem is bezig en wordt hopelijk opgelost . Vriendelijke groeten , freddy

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service. Tevreden over materiaal

Snelle zeer goede service

Bij elke bestelling een snelle levering. Goede en overzichtelijke website Goede ondersteuning.

Eén woord: PERFECT!

Snelle levering na bestelling. Mogelijkheid om "after delivery" te betalen is een pluspunt. Top!

Zeer uitgebreid assortiment, goeie klantenservice

Ik ben zeer tevreden. Dit is al de 2de keer dat ik iets bestel.Volgende keer zeker terug.

Prima service. Ik heb míjn product op tijd gekregen.

Heel tevreden.

Heel tevreden, zelfs na foutieve levering van pakket, perfecte service.

duidelijke website, schappelijke prijs en op 1 dag geleverd.

Bovendien ook tevreden van het geleverde artikel.

Goed en correct

Er was iets niet mee geleverd , beter direct zeggen dat je het na levert .

vlotte en correcte levering

zeer goed

groot gamma, vlotte levering

goeie ervaring

Correcte info en levering

Super tevreden

alles correct en vlot verlopen

geen enkel probleem ondervonden alles vlot en correct

Ok

Levering zoals beloofd

Alles gekregen zoals besteld. Geleverd op het aangegeven tijdstip. Kan niet beter.

Exact wat gevraagd!

Filters besteld, duidelijke omschrijving op website, vlotte levering. Zeer goede prijs.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ