Correct, verzorgd, tevreden

Onze zoektocht naar de juiste ventilator werd beloond bij jullie. In België vond ik om één of andere reden niet wat ik zocht. Na duidelijke info via de site besloot ik om te bestellen. Correcte opvolging. Duidelijke afspraken. Verzorgde levering. Koroom : tevrede klant. MVG Koen

Voordeel: - Snelle levering Nadeel: - Aangeboden korting bij het achterlaten van een email adres was niet geldig op mijn product. Dit is misleidend. Gelieve duidelijk weer te geven dat deze korting niet op alle producten geldig is.

Levering is ongehoord

Bestelling geplaatst 11/2/2021 order 3328950 klant 245368 11/2 bestelling onderweg 12/2 voorziene levering 12/2 pakket retour ( onjuist adres ) adres is wel degelijk juist opgegeven zie correspondentie met u. 18/2 NA EEN WEEK pakket terug verzonden 19/2 levering voorzien tussen 8 en 21 uur 20/2 levering pakket uitgesteld Nu op 21 /2 pakket terug voorzien voor bezorging tussen 14 en 18 uur. Dit wil zeggen dat we drie dagen een persoon ter plaatse hebben gehouden voor ontvangst van het pakket. Nu morgen 21 /2 nogmaals hopen dat het pakket ons zal bezorgd worden. Hierdoor blijven de werkzaamheden op de werf uitgesteld omdat het ventilatiesysteem niet tijdig word geleverd en dit ondanks de door u opgegeven slogan dat alle bestelde materialen de dag nadien zullen bezorgd worden..... Dit kan ik niet beschouwen als een goede referentie en ik hoop nu dat morgen 21/2 er niet nogmaals uitstel volgt... Graag een bericht terug op onze opmerkingen. Groeten Jean Verheyen

Perfecte en snelle service. Aanrader!

Goede keuze kunnen maken dank zij goed opgezette site. Minder dan 24 uur later bestelling ontvangen.

Super service

Alles goed verlopen

Tevreden van het product, jammer van de late levering.

Product is zoals omschreven. Geen verdere problemen. Juist jammer dat ik twee weken niets hoorde alvorens plots de levering aangekondigd werd.

Correct en goed

Juiste bestelling en levering.

Heel goed!

Zeer vlotte Service

Vlot kunnen bestellen en ook correct geleverd

levering ok

alles vlot verlopen

fantastische service

zeer vlotte bediening en alles in orde

Goede prijs en zeer snelle levering!

Overzichtelijke website, goede prijs en daarbij een snelle levering! Volgende keer keer ik zeker weer.

Ventilatieland is top!

Zeer snelle correcte levering coronaproof.

Kan niet beter.

Snelle levering, product is zoals beschreven.

Goede materialen en snelle levering

Wat een goede site en duidelijk om te bestellen. Goede en snelle levering van materialen. En prijs technisch ook goed.

Heel snel

Heel snelle levering

super

Wij zijn heel tevreden over ons toestel werkt zeer nauwkeurig . Wij zijn verstel hoe slecht de lucht in onze living en zeker in de slaapkamer was bij het openen van de vensters gaat het heel snel de goeie richting uit . De levering was super snel minder dan 24 uur geleverd en wij hebben wat wij wilde

Super toestel en goede service.

Super toestel en goede service.

stipte service

rooster besteld volgende dag geleverd

gewoon zoals gevraagd

top top top

Vlotte levering

Alles is zeer vlot en correct verlopen.

Optijd geleverd en product zoals beschreven

Correct geleverd.

Correct.

Verkeerde levering niet in orde gebracht

In december kreeg ik mijn bestelling geleverd echter met verkeerde maat van kanalen, foutje kan gebeuren. Na ellenlange conversaties komt men de kanalen ophalen op een andere dag dan afgesproken, terwijl ik de afgesproken dag vrij had gemaakt. Nadien heeft men na een tijdje mijn geld teruggestort ipv de juiste kanalen te leveren en kon ik zelf de kanalen duurder terug aankopen. Vertraging op onze bouw, aannemers ontevreden wagens aanpassing planning. Dit alles was te vermijden door correcte communicatie. Fouten maken is menselijk maar zet deze dan recht op een menselijke manier.

Zeer snelle levering

1047 Park Forum