Snelle levering en zeer goede kwaliteit van het bestelde plintrooster.

Omdat mijn ingebouwde koelkast onvoldoende verluchting had, heb ik een zwart strak ventilatie plintrooster besteld. Het geleverde rooster had een zeer degelijke kwaliteit. Ik ben tevreden.

2 bestellingen gedaan, beiden voldoen aan verwachtingen

2 bestellingen gedaan, beiden voldoen aan verwachtingen

Vlugge en correcte levering

Gemakkelijk te bestellen. Duidelijke aanduiding van de stock. Vlugge en correcte levering.

super werkt perfect

dit was al na 2 dagen ,bij mij thuis nu weet ik perfect wanneer ik moet verluchten ik raad dit aan iedereen aan mvg sonia

Top bedrijf

Snelle en verzorgde levering, artikel is zoals beschreven, zeer goed!

Werkt perfect

Mijn kapper heeft mij dat aangeraden, en was verstomd dat er soms een hoge waarde is dus onmiddellijk plaats verluchten. Aan te raden

Fijne service. Correct

Super service

zakelijk correct

To the point. juiste info product en prijs en snelle levering service. Aanrader.

Geweldige service !!!

S'avonds rond 16u30 besteld,,op een vrijdag en zaterdagmorgen om 9 uur stond de postbode al aan de deur,,nooit mee gemaakt,,PROFICIAT voor de service

Levering heel snel en goed Alleen heb ik geen cerificaat voor juiste meting hierbij gevonden

Relatief snel geleverd en in goede staat ontvangen

De tijdspanne tussen bestelling en levering heeft waarschijnlijk te maken met de lock down, maar voorts is alles snel en vlot gebeurd en kwaliteit is uitstekend.

Profesioneel dienstbetoon

Alle communicatie verliep vlot. Heel profesioneel en to-the-point. Snelle service.

uitstekend

uitstkend

Vlot en goed verpakt geleverd

Zeer tevreden het was hetgeen dat op de site stond dat geleverd is .ook geleverd op de afgesproken dag en degelijk verpakt dank u wel

Handige en overzichtelijke CO2-meter/temperatuur/vochtigheid

Handige en overzichtelijke CO2-meter/temperatuur/vochtigheid. METEN IS WETEN.

uitstekend op alle gebied

tevreden

Snelle en goede service

Het product dat ik nodig had was op vooraad, en werd binnen de gestelde termijn geleverd.

Snel en juist.

Prima ervaring.

Altijd kwaliteit, snel en goedkoop.

Handige website om te bestellen, degelijk materiaal en snelle ontvangst.

Ruim aanbod, snelle levering

We waren last minute op zoek naar een ventilatierooster voor onze douche. Na een beetje zieken op jullie website gekomen, en redelijk snel een rooster met de juiste afmetingen gevonden. De afhandeling van de bestelling verliep heel vlot, en ook de levering was super snel. Heel tevreden van de service

Perfecte levering binnen de beloofde termijn

Positief

Snelle en vlotte levering

Website zeer duidelijk en gemakkelijk te bestellen. Aanrader

Correcte en vlotte service.

De bestelling werd dadelijk opgenomen en ingepakt. 2 dagen later stond de verzending aan mijn deur. Prima verpakt, kwaliteitsvol materiaal.

Ik heb de bestelling niet ontvangen

Ik heb de bestelling niet ontvangen. Twee dagen heb ik van 8 uur tot 22 uur thuis gebleven maar Post.nl is niet langs gekomen

Goeie ervaring!

Mooi aanbod, vlotte levering.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ