Snelle levering en prijs/kwaliteit.

Snelle en juiste levering. Ik heb tijdens de verbouwing meerdere malen materiaal besteld bij ventilatieland en ben daar zeer tevreden van.

Vlotte keuze en bestelling via website

Duidelijke website, vlot gekozen, betaald en 's anderdaags geleverd. Product nu een paar dagen in gebruik en werkt feiloos.

Correct en vooral snelle levering !!

Prijs kwaliteit goed in orde en heel snelle levering.

Goede webwinkel nog niet af.

De winkel is overzichtelijk. informatie is voldoende. alleen de korting code die je krijgt als nieuwe klant kan je niet verzilveren.

Product zoals verwacht, snel geleverd.

Snel en goedkoop

Zeer vlotte levering en nergens goedkoper gevonden

uitstekend

snelle levering en doet wat het moet doen

Goede prijs en levering

Zeer tevreden over de prijs van het bestelde product. Levering echter niet dag nadien zoals verwacht, maar pas 3 dagen later...

Correct

Juist de levertijd was iets langer dan er op de site stond. Stond op voor 17u de dag nadien geleverd en dat was niet zo. Maar was allemaal goed wat er in de doos zat ,dus wel tevreden :-)

Alles volgens afspraak verlopen en de levertermijn is nagekomen.

Bestelling geplaatst en correcte opvolging en ontvangst van het product. Zeer tevreden van de aankoop, aanrader

levering was correct

levering was correct

Goed product met snelle levering

Op de website staat er zeer duidelijke informatie die je helpt bij het kiezen van het juiste product. Goederen werden na de bestelling zeer snel verstuurd en goed ontvangen. Zeker een aanrader!

Snel, volledig aanbod en goede prijzen!

De volgende dag geleverd, mooi verpakt en goed op de hoogte gehouden, de perfecte online shop

Goed bedrijf

Alles vlot verlopen. Goede omschrijving van producten. Levering correct

Fonctionne parfaitement dans mon salon de coiffure

Rien à redire

Ik kreeg wat ik bestelde

Ik zocht, ik vond, ik bestelde en betaalde, en ontving 2 dagen later (zat een zondag tss). Meer moet dat niet zijn.

Goed en snel

Goed en snel

Gewoon top 10

Gemakkelijk te bestellen, vlug geleverd, correcte prijs en efficiënt toestel

Correcte firma

Snelle en correcte levering

Erg snel

Vóór de geplande datum geleverd, onberispelijke service, zeer goede opvolging. Goede producten voor de juiste prijs

Correct verlopen. Tevreden met product.

Aankoop verliep snel en efficiënt. Product voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering alles zonder problemen

Alles verlopen zoals het moet zijn. Van bestelling tot levering !

perfect

?