Tevreden over de shop en klantendienst

Tevreden over de bestelling. Deel van de levering ontbrak, na mailtje naar de klantendienst kwam hierover meteen meer duidelijkheid. Kort daarna had ik alles binnen. tevreden klant dus!

Algemene tevredenheid

Zeer goede portal, zeer goede uitleg over de producten. Uitstekende dienstverlening en zeer goede prijs kwaliteit. Snelle en vlotte afhandeling van de bestelde producten. Zeer snelle levering, goed verpakt en veilig. Product voldoet volledig aan de beschrijving en verwachtingen.

goede service

De overzichtelijke website heeft me goed geholpen om mijn keuze te maken. De lijst met technische specificaties geeft dadelijk een indicatie van wat de toestellen kunnen. De Co2 meter die ik heb gekozen is handig in gebruik zodat ik perfect kan inschatten wanneer verlucht moet worden.

vlotte levering maar een deeltje wou ik retour en dat is me niet gelukt

ik ben tevreden van de geleverde producten maar wou een klein onderdeel terug zenden omdat ik het niet kon gebruiken (minder dan 10% van het totaalbedrag) en na een maand wachten slaagt men er blijkbaar nog niet in om een retourbon toe te sturen waardoor ik op mijn honger blijf zitten. verkopen lukt dus wel maar terugname dat is een moeilijk gegeven. erg jammer dit zo te moeten afsluiten.

Prima verlopen!

Duidelijke en overzichtelijke site. Een goede afhandeling en levering van de bestelde goederen.

Toestel doet perfect waarvoor het gemaakt is.

Levering was snel perfect. Toestel doet het perfect, en ook de toetsen werken perfect, voor diegenen met problemen even korte tik op de toets en de functie is uitgevoerd, niet duwen of vasthouden, korte tik meer niet. Alles is meer dan in orde. Bedankt en vriendelijke groeten in moeilijke tijden.

Bestelling en levering waren snel

Service is OK. Wat betreft het aangekochte toestel ben ik wel wat teleurgesteld. De envisense CO2-meter heeft een tekort electriciteitssnoer om praktisch te zijn en werkt enkel op netspanning. Ik was van mening dat deze ook een oplaadbare batterij had, deze info was niet duidelijk op de website. Dit maakt dat je het toestel niet snel kan calibreren in je tuin daar je een electriciteitssnoer en een lange verlengingskabelnodig hebt. Wat betreft de metingen is het wel OK Mvg

Goedkoop en zeer snelle levering

Goedkoop en zeer snelle levering

perfect

goede afhandeling van bestelling

Snelle en correcte service - ook de naservice!!

Voor een onlineshop is de service behoorlijk. Ik wou dat ze een fysieke winkel in Belgie hadden.

Levertijd is dubbel zo lang als vermeld

Levertermijn van 10-15 dagen werd er 30+... Slechte ervaring dus want zo kon niet verder afgewerkt worden en bleef alles liggen. Verschillende mails moeten zenden en bleven op 'verlof' steken. Dit was iets wat gemeld moest worden bij bestelling zo kon ik elders bestellen. Materiaal is standaard kwaliteit, niets op aan te merken

Alles OK zoals gevraagd

Alles liep zoals het zou moeten, het was wel een grote doos volgens inhoud

Spijtig dat je direct moet betalen

Niet zo handig als op je bestelt van op werf met gsm en je moet direct betalen.Voor mij zou het handiger zijn moest ik kunnen overschrijven .

Goede service en supersnelle levering

Goed materiaal, duidelijke website en direct antwoord op je vraag. Natjes geleverd dus aan te raden

Prijzig maar wel oké

Snelle en correcte levering. Enkel de montageringen voor de roosters zijn appart te bestellen. Dit was niet duidelijk in de omschrijving van het product.

Brede keuze and snelle levering

Zeer uitgebreid aanbod, snelle service!

Snelle levering en top product.

Was aangenaam verrast hoe makkelijk het was dit toestel te doen wrken.

Snelle levering - weinig uitleg over plaatsing op website

Het was niet duidelijk voor mij hoe de G7 filter in mijn Ubliflux w400 te plaatsen aangezien de lucht er langs een bepaalde kant door moet blazen.

Vlotte levering maar "op stock" zou "op stock" moeten betekenen

Vorige week een nieuwe ventilatiebox met een aantal toebehoren besteld; als was volgens de website op stock maar binnen het uur na bestelling kwam er reeds een mail dat één dan wel meerdere items niet beschikbaar waren en dat de levering dus naar achteren zou geschoven worden. Dat is dan gelijk ook m'n enige minpuntje (ook al heb ik de unit nog niet kunnen monteren en testen)... "op stock" zou "op stock" moeten betekenen en niet "bijna op stock"... Voor de rest; mooi en stevig verpakt en deftig op een palletje geleverd ! TOP ! Aangezien het er op lijkt dat ik zéker nog extra aansluitingsbuizen nodig ga hebben kom ik dus met véél plezier terug shoppen bij jullie !

Zeer snelle en accurate levering.

Zie hierboven

Dik ok

Eerste keer besteld en de levering is correct verlopen geen beschadiging en vlug geleverd Kortom voor dit soort product heb ik een leverancier gevonden Bedankt alvast

kapot geleverd, slecht verpakt, na 1 week nog geen retourlabel

bestelling plaatsen en levering ging vlot. Echter de doos waarin de levering zit was zeer dun en beschadigd en bijna geen bescherming rond de producten. resultaat: ventilator met kapotte behuizing geleverd. bellen gaat niet. mailen dan, een antwoord op uw mail krijg je een na een dag of drie, met de melding dat er nog een mail volgt met een retour label. hier ben ik nu echter nog altijd op aan het wachten. ik krijg geen antwoord meer via mail. dus nu via deze weg. De producten die ze verkopen zijn anders wel goed. Alleen heb ik nu pech.

Snelle levering mooi verpakt gewoon top

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ