Super service!

Snelle levering en topkwaliteit.

Snel geleverd en correcte prijs

Via internet gezocht naar CO2 monitor Provincie Limburg en gemeenten in België kochten model Envicense Ventilatieland , kon snel leveren en ook nog een zeer lage prijs

Ik heb gans mijn ventilatie systeem bij jullie besteld. Alles was duidelijk op jullie website. Ik heb alles in 3 apparte leveringen besteld en die waren alle 3 heel snel geleverd. Prijs kwaliteit zat dit heel goed. Ik had natuurlijk enkele onderdelen over en iets verkeerd besteld en ook dit is goed en snel afgehandeld. Heel tevreden en zeker een aanrader.

Vlotte en snelle levering, goeie prijs kwaliteit

Goede uitleg op de site, producten waren snel geleverd

Goed product

Snelle levertijd en de co2 meter doet Zijn werk goed.

Goede communicatie

Product snel geleverd , Doet wat ik ervan verwacht , alleen handleiding kan iets duidelijker , Ofwel uitgebreider op de website

Besteld en zeer snel gekregen. ps : vraag gesteld via telefoon, kreeg de raad om het per mail te doen. Mail gestuurd enkele dagen geleden en nog geen antwoord. Is ook niet meer dringend nu.

Zeer correct

vlotte bestelling en levering en toestel werkt volgens verwachtingen

vlotte bestelling en levering en CO2 toestel werkt volgens verwachtingen

Snelle levering, klantendienst technische vragen moeilijk bereikbaar.

Via chat onmogelijke communicatie, via contactformulier en mail loopt het ook bijzonder stroef, maar na twee telefoontjes kreeg ik een dag later toch de nodige info per mail. Eens de bestelling werd geplaatst verliep de levering één dag later

perfect

snel geleverd en werkt goed

Zeer vlotte service

Zeer correcte levering en zeer goed verpakt

Goed, zoals te verwachten valt van een grote speler.

Zeer goed! Snel geleverd!

Snel, correct en aan de beste prijs

Ik bestel hier al enkele jaren privé en professioneel. Altijd correct geholpen en zeer snel geleverd. 's avonds besteld en had de dag nadien al mijn pakket. Voor ons nu en in de toekomst steeds ventilatieland! Top service!!!

Heel tevreden

Product zoals beschreven klantvriendelijk Vlotte en snelle levering, ook voor bestellingen vanuit het buitenland.

Slecht

Heb bestelling niet ontvangen zijn ondertussen al een 3 tal weken na bestelperiode Krijgt verschillende antwoorden als ik de klantendienst contacteer.

Snelle en vlotte levering

Zoals de titel zegt: snelle en vlotte levering.

Zo gezegd,zo gedaan.

Vlotte communicatie. Alles verliep zeer vlot. Was elke firma maar zo goed georganiseerd. Doe zo verder

SNELLE LEVERING

snelle levering en goed product ...

De bestelling is perfect en heel vlot verlopen. Top.

Heel goed goede afspraken

Doe zo voort

snelle vlotte aankoop

goede website snelle levering vlotte transactie

Bonne expérience

La mention livré le lendemain est écrite en grand et bien visible, par contre c'est moins visible que certains produits ne sont pas en stock.

Subliem.

Artikel in het weekend besteld en dinsdag daar op werd het geleverd. 5*****

nog steeds niet ontvangen

Pakket nog steeds niet ontvangen. Blijft bij post nl als uit voor levering. Bij klantendienst van Ventilatieland geeft met mij gewoon nogmaals de post nl tracking code maar geen extra uitleg. Khoop het pakket ooit te ontvangen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ