Duidelijk weergave van de producten

Overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen.

Perfecte service

Top premium product en wat een express levering..

1 voor in mijn badkamer en 1 voor in het toilet. Ik krijg nu de opmerking dat ze koud hebben aan hun benen in het toilet. Zo zie je maar wat een zuigkracht hebben die dingen:)

Prima materiaal en snelle correcte levering

Correcte bestelling en snelle levering

vlot besteld

vlot besteld, en vlot afgehandeld

Dik inorde

Dik ok

Alles dik in orde!

Kanaalventilator en geïsoleerde slurf besteld om in oude schouw te plaatsen. Degelijk materiaal. Snel geleverd en goede prijs.

Correcte levering

Correcte levering

Ik ben zeer tevreden over de service.

Vlotte en snelle levering. Kan het toestel nog niet op werking controleren want heb het nog maar enkele dagen in gebruik.

Snelle, correcte levering

Zeker aan te bevelen !

Snelle goede service

Zeer goede service en snelle levering

Sterke ondersteuning.

Ik belde voor een technische vraag en werd zowel telefonisch als via een mail geholpen. De informatie op de website was erg duidelijk en er werd perfect volgens het afgesproken levertermijn bezorgd. Knappe service!

productinfo een beetje misleidend

Volgns productinfo is de ventiltot uitgerust met een afsluitklep, in realiteit zijn dit simpelweg lamellen die dichtvallen met de zwaartekracht, wat nooit een deugdelijke afsluiting kan verzekeren. Hierover ben ik absoluut niet tevreden. Verder geven jullie aan de grootste ventilatiewebshop van België te zijn terwijl distributie vanuit Nederland plaats vindt...

vlotte service

vlotte service

Duidelijk aangegeven wat de leveringstijd was en dit correct afgehandeld. Super!

Mijn bestelling bij ventilatieland verliep vlekkeloos. Duidelijk aangegeven wanneer de levering zou aankomen. Goede verpakking. prima!

Snel en keurig geleverd

Makkelijk te bestellen, goede communicatie, snel op tijd geleverd

Omruilen zonder problemen

Daar de codes vd filters hard op elkaar gelijken heb ik zelf de verkeerde types besteld. Deze kunnen gelukkig zonder problemen en bijkomende kosten geruild worden. Alvast bedankt!

Vlotte bestelling, snelle levering

Producten, die duidelijk op de website opgelijst staan, werden snel geleverd.

Zeer correct en vlug geleverd

Gemakkelijke site om iets te vinden

Correcte service

Duidelijke omschrijving van de producten. Kwalitatief en conform de beschrijving geleverd.

Prima prijs en correcte snelle levering

Snel geleverd. Toestel werkt prima.

Supersnelle en correcte levering!

Supersnelle en correcte levering!

Verkeerd onderdeel geleverd

In uw vermelding stond de filter vermeld voor ubiflux W300/W400 De geleverde stukken passen niet op een W400!

Snelle levering.

1047 Park Forum