Duidelijke omschrijving product op de website en de dag nadien geleverd

Uitstekende opvolgen na verkoop tot en met levering aan huis...

Ben heel content.

teleurgesteld

ventilatieunit gekocht voor 1900 euro. keurig en snel geleverd. Weliswaar was er een fabricagefout van de unit. Deze moest dus retour gestuurd worden. Dit is echt nog iets waar ze bij ventilatieland moeten bijleren. Zelf steeds conact moeten opnemen via de chat die te pas en te onpas bereikbaaris. Mails versturen maar telkens 1 dag ertussen tot je antwoord krijgt. Er zijn firma's waar je je retour kan regelen in 5 min. Bij ventilatieland is dit een ramp. Zeker als je met een verbouwing bezig bent en niet verder kan. Ik heb nog steeds mijn nieuwe unit nog niet en ik vrees dat dit mijn laatste keer is dat ik bij deze firma iets koop. En nu mogen ze mij een gratis co² melder geven :)

Vlot kunnen bestellen. Tijdige levering. Postbedrijf heeft wel geen melding op voorhand gegeven zoals gevraagd. Maar door behulpzame bezorger is alles goed gekomen.

GOED

GOED PRODUCT, LEVERING VOLGENS AFSPRAAK

correct en snel

Goede ervaring met bestelling van filters voor de ventilatie

Competent, snel en betaalbaar

Alles klopt aan ventilatieland. Levering precies op tijd (tijdens Corona), duidelijke informatie op de site, inclusief PDF bestanden. Precies wat je zoekt.

Mijn bestelling niet vlot en facturatie niet zoals gewenst en het hoort!

De bestelling werd niet verhandeld noch geregistreerd op moment van betaling. Heb er zelf voor moeten telefonische contact opnemen, wat ook heel moeizaam verliet zelf deze mogelijkheid te ontvangen. Ervaarde ik als zeker niet erg klantvriendelijk om te verwachten dat wij als klant alles via mail moeten afhandelen. Als gevolg ontving ik Factuur datum van 7 jan ipv 31 december 2020. Boekhoudkundig was/ is dit erg van belang dat ik het nog in kon brengen in het boekjaar 2020. Nu moet ik dit zelf zien op te lossen. Het antwoord vanuit jullie dienst was dat je deze factuur niet meer kan veranderen worden. Daar stopt dan het verhaal.

Duidelijke website, snelle levering

De website is zeer gebruiksvriendelijk, boordevol informatie die helpt bij het maken van een keuze, en een uitgebreid gamma. Ik ben ook oprecht geschrokken van de snelle levering aan huis! Aanradertje dus!

Vlot besteld en geleverd

Product is van goede kwaliteit. Daarboven duurde het minder dan 3 minuten om je bestelling rond te krijgen. Levering was ook zeer vlot.

Snelle levering en goede service

Overzichtelijke webshop, goede service en snelle levering

Goede en snelle levering

Alleen jammer dat als ik een vraag stel of de Zehnder Comfofond ook leverbaar is ik als antwoordt krijg dat deze in Nederland niet leverbaar is, terwijl ik in België woon.

zeer correcte en snelle levering, het kan niet beter

zeer snel antwoord zeer snelle informatie + track systeem zeer correcte levering

Uitstekende service

Ruime keuze uit de wereld van 'ventilatie'. Correcte service en levering.

goede en snelle service

goede en snelle service

Top kwaliteit

Snelle levering en betaalbaar

betaald en niets ontvangen

nog niets ontvangen

Alles prima verlopen

Bestelling en levering vlot verlopen

zeer tevreden !!

snelle levering , goed product, alles is al geplaatst zonder problemen

Zeer vlotte bestelling en levering, alleen dienst na verkoop blijft beetje in gebreke. Wacht reeds 2 weken op antwoord vraag gesteld via mail omwille van onduidelijkheid in omschrijving vasco ventilator.

Alles is perfect verlopen!

Correcte levering en volgens leveringstermijn op de site. Prima materiaal!

Een lichte teleurstelling

Da badkamerventilator die ik besteld heb en ondertussen geleverd is, was reeds eerder gemonteerd en vertoonde duidelijke sporen van deze montage, de rubber die op de muur bevestigd wordt was daardoor enigszins vervormd en ook vooraan kon je heel lichte krassen zien. Ik heb dit laten weten via mail en men heeft mij direct teruggebeld om te melden dat ik de ventilator mocht terug sturen, maar vermits ik de ventilator onmiddellijk nodig had, heb ik dat niet gedaan. Mijn frustratie is dat het product van bij het toesturen moest gecontroleerd zijn, volgens mij wist men perfect dat de ventilator door iemand anders was geretourneerd maar niet voor 100% gecontroleerd.

Correct en snel

Positief!

Grote keuze, goede prijs, vlotte communicatie!

zeer goed

men doet wat men beloofd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ