Onderdeel besteld en correct geleverd

1 van de weinige die mij het gevraagde kon leveren.

Top, Snelle levering maar lever volgende maal niet in stukjes ...alles tezamen

Top, Snelle levering maar lever volgende maal niet in stukjes ...alles tezamen

100% tevreden!

TOP SERVICE

Snelle levering, goede service

snelle en correcte levering.

Daar ik een groot aantal bestelde van eenzelfde product heb ik ook recht op een quantum korting. Ik vulde hiertoe het formulier in en kreeg snel een mail terug dat ze dit gingen bekijken en regelen. Ik had liever gewacht tot ik ook dit mee kon opnemen in mijn beoordeling van afhandeling van het geheel. Ik hoop dat ik er mag op rekenen dat de terugbetaling snel gebeurt, dan ben ik zeer tevreden. GOEDE PRIJS SNELLE LEVERING

snelle en correcte levering.

BETROUWBARE FIRMA ,snelle levering met opvolging steeds bereikbaar, leveringen met de nodige gebruiksaanwijzingen en aansluitingen ,alle inlichtingen na vraag ,bestellenmet een gerust hart,bij deze nog dank aan de samenwerking,getekent Claesen.

Ruim aanbod, overzichtelijk en ok van prijs

Idem

Zoals gewoonlijk perfect en snel geleverd. Zeer overzichtelijke Site . Bedankt

Koerier dropt pakje en geeft geen deurbelletje.

Ben niet tevreden over koerier tekent trouwens zelf voor ontvangst. Nee dat niet meer.

Goeie en vlotte service

Mijn vraag naar meer info werd bijna onmiddellijk beantwoord. De zending verliep snel en vlot. Nadat ik de ventilator enkele weken getest heb, zal ik weten of ik de juiste keuze gemaakt heb.

Één aanrader, snel geleverd product zoals vermeld

Zeer goede service

Ok

2x besteld via Belgische website. Producten prima. Levering prima. Levertijd slecht. Hebben volgens mij enkel de buizen in stock liggen. Die waren hier na 1 dag zoals beloofd. Ubbink onderdelen komen rechtstreeks van Ubbink (gwn dropshipping?). Ventielen zogezegd in stock, 4 weken mogen wachten. Kan beter. Ik krijg het gevoel van een veredelde dropshipping webshop...

Op de vertraagde levering na is alles vlot verlopen

Het is spijtig van de vertraagde levering, maar de prijs was goed en de producten ook dus alles in orde

Zeer snelle levering van de bestelde producten.

excellent

très bon site , clair et prix raisonnables, rapidité de livraison et personnel compétent et a l'écoute

perfect

Snel en niets op aan te merken.

Correct pakje

Alles vlot verlopen, goede prijs

Gemakkelijk gevonden en goedkoop

İn de webshop kan je alles gemakkelijk vinden en de prijs is lager dan de concurenten voor de zelfde kwaliteir

Super ervaring

transparant over leveringen... er was niet voldoende aantal om in een keer te leveren maar dan zijn we tot een deellevering gekomen die supervlot verlopen is... alleen maar positief !!

Correcte prijzen en snelle levering

Correcte prijzen en snelle levering!

Schitterend

Swingende webshop. Duidelijk en direct. Supersnelle levering. PostNL forever!

Het pakje was er veel vroeger dan aangekondigd. Duidelijk scherm. Gevoelig apparaat. Aan de grafieken kunnen we helaas niet aan uit.

Vlotte service

Snel geleverd , vlotte afhandeling ,goede prijs.

ook dit 3de exemplaar gekocht voldoet volledig aan de verwachtingen

ook dit 3de exemplaar gekocht voldoet volledig aan de verwachtingen

Snel en efficiënt

Alles verliep perfect: het product beantwoordt 100% aan de beschrijving, alles was vakkundig verpakt en reed de volgende dag geleverd!! Eén suggestie: als jullie het geschatte leveringstijdstip wat nauwkeuriger zouden kunnen bepalen dan "tussen 10.03u en 21.30", dan zouden jullie me NOG gelukkiger kunnen maken, ook al is jullie prestatie al heel bewonderenswaardig!!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ