Correcte firma met goede prijzen.

Levering en prijzen zoals vermeld. Topfirma.

Duidelijke productomschrijving, snelle levering

Gezocht naar een ventilatierooster voor mijn pelletkachel. Ventilatieland heeft een ruime assortiment, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Duidelijke, juiste productomschrijving, ook de maten klopten perfect !!! Alles bij elkaar een aanrader. BEDANKT !!

al meerdere malen top ervaring

vanuit België al verscheidene malen een bestelling gezet bij ventilatieland. steeds een snelle en correcte levering. prijzen zijn zéér competitief en aldus de moeite waard om deze shop te verkennen. thumbs UP en een positief advies van mezelf

Goede prijskwaliteit en vlotte levering !

Goed product werd tegen een zeer goede prijs aangekocht en zeer snel geleverd !

Vriendelijke en correcte service

Bij mijn bestelling kon ik rekenen op een correcte en vriendelijke service. Op extra vragen over de bestelling werd steeds snel en duidelijk gecommuniceerd.

Eerste bestelling binnen één dag geleverd

Eenvoudig te bestellen en volgende dag geleverd

Zeer goed dienst

Eenvoudig bestellen en zeer snelle levering

Onvoldoende informatie

Wij hebben de Svara badkamerventilator gekocht. Deze werd geleverd zonder vijzen en pluggen. Dit heb ik nooit eerder meegemaakt bij de aankoop van een ventilator. Voor de prijs die we betaald hebben, hadden deze er toch wel bij mogen zitten. Ook bleek dat je een extra bevestigstuk moest bestellen, dit stond niet vermeld bij het product, zodoende hebben we dit apart moeten bestellen en verzendkosten moeten betalen (als dit vermeld was bij het product hadden we dit bevestigstuk er uiteraard meteen bij besteld). Aangezien we nog wachten op het extra stuk, kan ik de werking van de ventilator nog niet beoordelen.

positief

ruime keuze, goede info, vlotte levering

te laat geleverd en product zonder batterij

Ondanks dat een 24 uur levering bij bestelling aangeduid was pas na een week geleverd. De product omschrijving suggereerde een oplaadbare batterij, maar dit product heeft dit niet.

Uiterst tevreden

Een supersnelle levering van een product dat voldoet aan alle verwachtingen.

Zeer vlotte levering

CO2 meter van Envisense besteld, welke zeer snel geleverd is. Product doet zijn werk prima. Enig nadeel, geen batterijen, en snoer vrij kort.

dienst en service is ok

Vragen werden snel een accuraat beantwoord. Levering zonder problemen.

Perfect!

Rapide, et commande parfaite. Merci!

En bedankt voor de extra informatie

goede service

vlotte afhandeling , correcte prijzen

Positieve ervaring

Snelle en correcte levering!

Goed service

te lange levertijd

te lange levertijd

Vlotte en overzichtelijke webshop

Ondanks de vele vertragingen bij andere online besteldiensten, slagen jullie er in om alles mooi op tijd te leveren! Een tevreden klant. Greetz, Bart

Prima service, levering

Positief en correct

Besteld en volgende dag geleverd , een webshop die ik zeker onthou super .

Had CO2-meter besteld en die is nu geleverd.

De CO2-meter zou geleverd worden op 4/1 en is op 31/12 toegekomen. Dat is positief. Negatief is dat er bij de bestelling niet vermeld werd dat ik twee maanden zou moeten wachten op de levering. Op de site werd de indruk gewekt dat alles in stock was.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ