Super snel verstuurd, perfect ingepakt . Heel content

Een goed aanbod van ventilatie materialen

duidelijke website en tijdige levering

Comunicatie

Normaal gesproken zou de levering gebeuren door post nl maar door omstandigheden is mijn pakket verloren gegaan na een bericht gedaan te hebben naar ventilatieland heb ik nog geen reactie gekregen van hun kant maar wel stond er na een paar dagen de koerier voor te vragen waar het pakketje was zij van post nl hebben het pakket terug betaald maar van ventilatiegaten geen reactie gekregen sorry maar dit is niet correct dus een slechte communicatie.

Snelle levering en goede service!

Ik heb bij ventilatieland nieuwe filters besteld voor mijn ventilatiesysteem vanwege versleten filters. Het product kwam snel zodat ik het snel kon vervangen.

Alles heel vlot geleverd

Snelle service en ruim aanbod voor een eerlijke prijs

Een ventilatiesysteem geplaatst in onze woning. Op onze vragen werd snel geantwoord. Je kan alles kopen wat nodig is voor plaatsing wat heel handig is. Bij elke ventilator is alle documentatie beschikbaar waardoor je de goede keuze kunt maken.

Ik heb deze besteld en ik ben er zeer tevreden

Prima website en zeer snelle levering

Zeer positieve indruk bij de gehele dienstverlening

Scherp geprijsd en tijdig & correctgeleverd

Grote bestelling geplaatst voor 100 tal onderdelen. Website vermeldde levering volgende dag indien besteld voor bepaald tijdstip. Weliswaar tijdig geleverd. Ook mijn ventilatie unit kunnen bestellen aan 1000 euro minder dan standaard prijs

Gepaste ventilator snel geleverd: prima service!

Ik zocht een goede ventilator om een grote ruimte te ventileren. Op de webshop van VentilatieLand was er een enorme keuze, maar dank zij efficiënte keuzemogelijkheden via de website vond ik snel de beste oplossing. Deze werd bovendien snel geleverd in een zorgvuldige verpakking, na contact via de chatlijn. Super Service!

De dag erna geleverd

Zeer goede service

Snelle levering top

Zeeer goede eerste indruk, te late levering

zeer overzichtigelijke website. heb ventilatiebuizen van 3m besteld. Ik ben hierover apart gecontacteerd of dit mocht vervangen worden door buizen van 1.5m en koppelstukken (koppelstukken werden niet aangerekend) --> perfecte service. Maar gecontacteerd op maandag 21 december en verwachtte dus dat de zendig dinsdag 22 december geleverd ging worden. Echter op zaterdag 26 december nog steeds niets ontvangen. --> geen correcte levering

zeer tevreden over de correcte en vlugge levering

Is een aanrader

Zeer vlotte levering

Vlugge en correcte levering!

Goede ervaring en goede info

Meerdere keren materialen besteld, Veel keus en duidelijke site.

Eerste bestelling is vlot gegaan

Alles is vlot verlopen

uitstekend

geen klachten qua materiaal, levering en retour. Administratief: van 2 bestellingen kreeg ik geen bestelbevestiging en factuur. De goederen ontving ik wel. Ik heb heel recent de facturen van deze bestellingen opgevraagd maar nog geen antwoord gekregen.

Kan beter

De laatste keer ging het niet goed. Ik had de materialen nodig maar ze hebben te laat gestuurd. Ik krijg een voorstel als excuus om volgende keer 5€ korting te krijgen...!!! Is dat een grap die 5€ korting??? Ze zeiden je hebt al 5% korting gekregen maar die korting was openbaar voor iedereen voor Black Friday. Items waren te kort (wel nadien gestuurd na een mail van mij)

goed.

Een beetje problemen gehad met de uitleg over het electrisch schema.

commande d'une VMC simple flux

Service très sérieux. Le colis est arrivé en respectant les délais annoncés. Les articles ont bien été protégés. dommage que le site ne soit qu'en langue néerlandaise...

Snel en correct

Over de prijs kan ik niet echt oordelen. Als je gaat rond rijden naar diverse Dhz zaken maakt het niet veel uit denk ik. Prima materiaal dat keurig en tijdig werd bezorgd.

Korekte levering en snel.

Posetief

terugsturen van een product is een lijdensweg en duurt eeuwen

je moet wachten op een email met gegevens die je nodig hebt voor een retourzending maar het duurt eeuwen....

Heel toegankelijke webshop en snelle levering, product voldoet aan verwachting

Heel toegankelijke webshop, gemakkelijk en duidelijk en snelle levering, product voldoet aan verwachting

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ