gewoon prima

snelle corecte levering duidelijke handleiding makkelijk te instaleren ( geen gezever over hoe goed iets wel niet is, alles wat er gezegd wordt klopt als een bus) ik zal als ik iets nodig heb qua afzuiging zeker bij u bestellen met vriendelijke groet edward van mechelen

Snel en makkelijk

Overzichtelijke site dus kan je ook snel beslissen en bestellen levering ga even snel

Levering volgens afspraak.

+ Tijdig geleverd. Goed verpakt. Vlotte service. - Tussen bestelling en verzending geen zicht op voortgang van het proces zodat het spannend was of de bestelling tijdig zou aankomen (was als geschenk bedoeld).

Alles verliep correct

Voorafgaand de aankoop van het toestel stelde ik een vraag omtrent de werking ervan. Deze vraag werd onmiddelijk en afdoend beantwoord.. Het toestel werkt zoals het beschreven is. Het voldoet aan de verwachtingen. De leveringstermijn werd gerespecteerd.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling makkelijke betaling en snelle levering

Prima service, lage prijzen!

Vlugge levering, lage prijzen, goede service!

Correct en supersnel geleverd

Ik zal volgende zeker opnieuw bij ventilatieland bestellen.. TOP service

Snelle levering en topkwaliteit. Het product was precies wat ik zocht

Goede en duidelijke communicatie bij vragen

Prijs/kwaliteit is prima. Bij vragen word je meteen te woord gestaan via de chat met een duidelijk antwoord. Levertijden zijn prima!

Prima service, snelle levering

Enige wat mij vervreemde, is dat je de zelfde artikelen op de Nederlandse site vindt tegen hogere prijzen. Nog vreemder is dat het vanuit hetzelfde magazijn verstuurd wordt. Verder wel prima producten tegen in België scherpe prijzen....

correcte en snelle levering

voldoende aanbod...correcte en snelle levering

Snelle afhandeling en levering

Rooster gevonden die ik vond met een snelle levering incluis

Direct geholpen via mail

Top service!

Een uitstekende en uiterst correcte service. Heel snelle levering en afgeleverd in onberispelijke staat. Dit is alles wat ik verwacht van een on-line bestelling (en dat is niet overal het geval).

Goede prijs, snelle levering!

Correct

Verkeerd product besteld.Werd inmiddels teruggestuurd. Kreeg de nodige uitleg voor de retourzending. Ben in afwachting voor de terugbetaling.

Overzichtelijke website, vlotte levering.

De website is heel overzichtelijk bij het zoeken van materiaal. De prijzen zijn scherp en de levering verloopt snel en correct.

Vlot besteld, goede prijs

Vlotte bestelling via website. Levering met enige dagen vertraging maar niet hinderlijk voor onze planning. Aankopen nog niet geinstalleerd dus nog geen feedback over aangekochte producten.

Snel geleverd en goede service

Ik kreeg de producten snel thuis geleverd. Uiteindelijk had ik te veel besteld en heb ik een gedeelte terug gestuurd. Deze verzending is snel behandeld en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Daarnaast is mijn geld snel teruggestort. Ik ben zeer tevreden!

correct en snel

Aan te raden.

Alles correct en op tijd.

Eerste indruk doet alles. Hierbij was alles volledig en correct geleverd. Voor een artikel met extra verzendingkosten werd een alternatief artikel voorgesteld zonder extra kosten. Bedankt!

Zoals het overal zou moeten zijn is het hier wel!

Goede prijs kwaliteit, snelle levering, product zoals beschreven en duidelijke beschrijving op de website.

alles wat met ventilatie behelst, het enige antwoord, VENTILATIELAND

super Coole produkten, heb je vagen, no probleem, je kunt je ventilatie zo bouwen, dat je werkelijk op een subtropisch eiland bent. ALLE PRODUKTEN DIE JE NODIG HEBT. VINDT JE ENKEL OP VENTILATIELAND

Snel en goedkoop maar geen topkwaliteit

Zeer correct geleverd en snel, onze ventilatieunit is perfect, de uitleg op de website superhandig, de sprirobuistoebehoren zijn wel van mindere kwaliteit, de naden zijn hier en daar niet goed afgewerkt, oppassen dus en zelf bij dichten met silicone

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ