Goed toestel, goede administratie. Trage levering

goede correcte service, stipte levering en goede prijzen!

goede correcte service, stipte levering en goede prijzen!

Retourzendingen zijn een probleem.

Beste, Ik heb al twee maal een retouraanvraag gedaan om iets terug te sturen maar nog steeds geen reactie. Na mijn eerste mail kreeg ik als antwoord dat ze de retouraanvraag niet konden terugvinden. Ik heb dan een tweede aanvraag gedaan maar vandaag nog steeds geen reactie. Ik ben ondertussen 5 dagen bezig met deze zending en heb nog geen label of antwoord op mijn mail ontvangen. Wat is de normale termijn voor een terugzending ?? Vgr

super tevreden

Ventilator werkt perfect en dag na bestelling al geleverd.

Snelle goede service

Vlotte verzending Goede producten

Snel en voordelig

Eerste klas levering en afhandeling. Alles mooi verpakt.

Zeer vlug en correct

Zeer snelle levering. Eenvoudig te installeren, goeie uitleg. Profesioneel materiaal!

Super snelle levering. Vriendelijke medewerkers

Super snelle levering. Vriendelijke medewerkers Ik zal zeker nog zaken bij jullie bestellen

heel makkelijk op te volgen , niet complex voor installatie , prima toestel

Ik ben een erg tevreden klant.

Toegankelijke website, correcte afhandeling, snelle levering.

Correcte levering

Het wordt geleverd maar kan even duren.

Steeds op tijd en duidelijke communicatie

Ik werk regelmatig met producten van Ventilatieland omwille van de goede dienstverlening en de scherpe prijzen

snelle service en uitstekende support.

Alles ging snel en vlot in het bestelproces. Een aanrader.

Goed en correct, vlot ivm terugzrnding

Inderdaad, had 3 toestellen aangeklikt ipv 2. Zonder commentaar een retourbon ontvangen.

Snelle en goede service

Half tevreden

Het pakket is heel vlot geleverd, prima. Het past niet dus ik wil het terugsturen. Ik kreeg vlot een mail voor terugzending, maar zonder terugstuurlabel. Ik stuurde hiervoor al 3 x een mail zonder resultaat!!! Dus niet tevreden...’

Goede service, correct .

Zeer snel geleverd

Snel geleverd en ziet er goed uit,de kwaliteit kun je maar op termijn beoordelen maar voorlopig is alles prima.

snelle levering dit maal vorige was iets trager

Zeer tevreden.

De dag nadien had ik mijn bestelling. Beter kan niet.

leveringstermijn

Product werd geleverd 1 maand na bestelling. Ik stuurde een email om dit te melden en dan was het er plots de dag erna. kwam het product een beetje vroeger dan waren het 5 sterren

Snel goede prijs

Snel , goede prijs.