Komt beloftes niet na.

Order besteld met belofte van levering de dag erna. Na een week nog niets ontvangen. Nu wordt de bestelling behandeld als 'op maat', wordt 25 dagen in plaats van 1 dag. Ik had speciaal een compromis gemaakt over de kleur. (andere kleur besteld) om sneller te kunnen installeren. Nu willen ze de bestelling niet annuleren of de kleur niet vervangen. Schandalig.

Positief!

Mijn jaarlijkse bestelling van een groot aantal kwalitatieve ventilatiefilters, verliep correct, vlot en probleemloos. De bestelling werd heel snel thuis geleverd. Bij een eventuele wachttijd of onophoud, wordt je vlug op de hoogte gebracht alsook over het verdere verloop van je bestelling. Prijs/ kwaliteit zijn een meerwaarde! Nergens vond ik de filters aan lagere aankoopprijs, en zonder verzendonkosten, dus top! Ik heb een heel positieve ervaring met Ventilatieland en zal elk jaar de filters blijven bestellen!

Snel en gemakkelijk

Ideale website voor onze ventilatiefilters. Heel tevreden van, snel gekozen, snel geleverd én aan een goede prijs.

Ik wil mijn retourlabel graag ontvangen !!

Retour label graag

Goede site en goede prijzen

Jammer van de hoge verzendkosten bij lage afname.

Tevreden over snelheid en product

Bedankt! Op 2 dagen geleverd en product in perfecte staat.

Onderdelen goed gevonden en waren zeer snel geleverd

Onderdelen goed gevonden en waren zeer snel geleverd

onverwachte sluiting - levering uitgesteld

Dat ik na bestelling, dus wanneer ik de bevestiging weet dat het overmorgen zal ankomen was weer een probleem. Snelle levering is een groot voordeel. Maar om het te kunnen aanemen moet ik thuis zijn, dat plan ik niet zomaar.

Zeer slecht gevraagde informatie nog steeds niet ontvangen

Zeer slecht gevraagde informatie nog steeds niet ontvangen

geen

geen

Zoals verwacht

Alles perfect geleverd d en bigger dan voorzien.

Goed snel en veilig

Ik koop graag bij jullie het is correct snelheid en veilig prima bedrijf

Super service

Goeie omschrijving op de website, vlotte service, pakketje snel geleverd. Goed product.

zo als bij alle vorige bestellingen is Ventilatieland correct in zijn service!

Ventilatie is groot in zijn correctheid!

Super snelle en accurate levering

Echter op advies spiro-moffen aangekocht die onnodig zijn. De rest van de bestelling was correct. Nu blijf ik met die spiro-moffen zitten. Hoe deze nu terug te sturen?

perfect volgens afspraak

Bij bestelling datum van levering gekregen en deze is perfect op tijd geleverd.

Alles op tijd

De kwaliteit is goed

alles naar wens verlopen

vlotte afhandeling, transparante factuur , correcte levering

Ok

Ok

livraison rapide, précision et prix correct.. espère la qualité du produit???

Gewoon correct

Voldeed niet voor mij

Beetje teleurgesteld, Levering bleef een maand achter voor producten die zogezegd in stock waren tot nadat ik vroeg een week later, waar men materialen bleven was het plots geen stock.. Aankoop gebeurde wegens dringend en stockartikel. Anders had ik ergens anders gekocht.

Vlugge bediening, en goede kwaliteit. Betrouwbare webwinkel.

alles wordt opgelost na wat logistieke en communicatieproblemen

Mijn eerste bestelling van design verluchtingsroosters verliep probleemloos en snel. Een tweede bestelling van klein goedkoop roostertje draaide in de soep door wat logistieke problemen bij dispatching. Uiteindelijk werd een correcte oplossing gevonden.

Alles was perfect

1047 Park Forum