snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Mooi product, maar afwerking minder

Beste, Op zich een mooi product, maar ik heb een opmerking omtrent de draaibare lamellen. 3 lamellen zijn ondersteboven gemonteerd, waardoor dit niet mooi toont als je erop kijkt, want de naad van deze lamellen zijn goed zichtbaar. Bestaat er een mogelijkheid om deze te draaien? Ik wil het niet proberen, omdat ik denk dat deze zullen knippen. Graag wat meer feedback hierover. Alvast bedankt Grtn

Eerlijke en snelle afhandeling van de bestelling

Correcte communicatie omtrent onze bestelling

10 is perfect en bestaat niet-)

Maandje wachten

Voor 16:30 besteld morgen in huis ... uiterst bedrieglijk als je ziet dat ik meer dan een maand heb moeten wachten op de levering van een rooster. Daarenboven zijn jullie dan nog heel moeilijk bereikbaar!

Helemaal tevreden

Zeer goede prijs kwaliteit en levertijd.

Ruim assortiment, scherpe prijzen, goede kwaliteit

Ik vond deze website in mijn zoektocht naar filters voor ons ventilatiesysteem van Zehnder. Ventilatieland bied originele filters aan scherpe prijzen. De website navigeert makkelijk, je kan heel specifiek aanduiden voor welk type ventilatiesysteem je filters nodig hebt waardoor miskopen zelfs voor een leek als ik moeilijk is. Bovendien zeer snel thuis geleverd.

Perfect inkoop

Makkelijk te bestellen, leuke ervaring. Goed product en snelle levering

Vlot en correct

Vlot en correct, voor herhaling vatbaar

correcte levering - zeer vlotte installatie!

Vlotte connectie tussen ventilatie-unit en wireless bediening

Levering niet zoals beloofd.

Levering was 14 dagen te laat. Dan sturen jullie een mail dat er op donderdag geleverd word en staat men op dinsdag reeds hier. Gelukkig iemand thuis om goederen te ontvangen. Korting van 5.00€ op volgende aankoop is misschien goed voor zelfstandige maar particulier die heeft daar niets aan. Aankoop is eenmalig.

snelle levering van het juiste product aan een correcte prijs

ik kreeg passend advies op een technische vraag

tevreden

tevreden

Zeer snelle levering

goede service

goede service

uitstekend

mijn eerste bestelling bij ventilatieland en uitstekend. geen loze beloften maar vlugge levering zoals beloofd. ik heb uw firma al aanbevolen bij enkele vrienden

Super snelle levering!

Zeer aangenaam, duidelijke website, goede prijs kwaliteit en snel geleverd!

uitstekend

besteld, dadelijk een antwoord met excuses dat niet alles op voorraad was en ik het een dag later dan beloofd mocht verwachten, wat ook zo was.. dik tevreden van de communicatie en levering.

Vlot en uitstekend

Eenvoudig bestelling plaatsen, snelle levering, product prima verpakt en in goede staat! Super op deze manier!

Super tevreden!

Duidelijke info op de website. En telefonisch een professioneel team dat Je nog kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Eerlijke prijzen en waar voor je geld! Ruim aanbod!

Goede webshop

Zeer snel Ruime keuze Voordelige prijzen Goede customer service!!

Super materiaal en snel geleverd

Super materiaal en snel geleverd

Snel geleverd.

De dag ervoor s'avonds besteld de dag erna geleverd. TOP

Correct

Besteld en geleverd zoals het hoort.

Prima product én service

Prima, originele filters voor ventilatie. Snelle levering door PostNL.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ