Top ervaring

Grote bestelling geplaatst met optie afhaling. Een aantal onderdelen bleken niet op voorraad te zijn maar werden zonder problemen de week erna aan huis geleverd Top bedrijf met vriendelijk personeel en knowhow. Een aanrader.

snel, positief met toch wat verbetering mogelijk

Alles was prima, maar toch verbetering mogelijk : - te weinig communicatie qua verzending - geen opvolging mogelijk zo - 2 keer werd een verzendadres niet gevolgd. (ie goederen aangeboden op plaats adres factuur) Moet echt beter

Simpel en directe levering

Klein stuk tekort voor het afwerken van mijn ventilatie. Via Google op deze online winkel terecht gekomen. Gemakkelijk mijn ontbrekende item gevonden, besteld en geleverd gekregen in één dag.

Correcte levering, goed toestel

Toestel werd zelfs enkele dagen eerder geleverd dan voorzien. Toestel is eenvoudig te bedienen en makkelijk af te lezen door de LEDs.

Snelle levering met een goede service er bovenop. Zeer tevreden.

Snelle levertijd... om 22u besteld en geleverd om 11u de dag nadien... overzichtelijke site. Daar ga ik nog bestellen

Snelle levering en prima artikel

Snelle levering van de buismotor. De grote korting was een beslissende keuze om bij ventilatieland te kopen. Goede motor: werkt prima.

Goede en snelle service

Snelle levering.

Perfecte service

duidelijke website, handige orientatie en goed beschreven artikels. geleverd volgens afspraak.

correct en snel

alles vlot en goed afgehandeld

Snel en degelijk

Snel geleverd, degelijk materiaal Goede uitleg en installatie handleiding

Stipt, correct, zo als het hoort.

Goeie, overzichtelijke site met voldoende info. Ook voldoende geïnformeerd over timing en levering. Levering goed verpakt. Tevreden klant hier.

Niet tevreden

Bestelling uitgevoerd 1 deel de dag er na 2 deel 3de dag er na Laatste deel nog steeds niet ontvangen zijn bijna een week verder Wanneer gaat dit aankomen

Onberispelijke service

Ik realiseerde me dat ik een verkeerde bestelling had gedaan. na kantoortijd. Daardoor kon niet voorkomen worden dat het item al verstuurd was voor er ingegrepen kon worden. Alles is nu inmiddels tot grote tevredenheid rechtgezet.

Snel en correct en goeie prijs!

Bij een lokale dealer kan ik ook alles krijgen. Weliswaar soms op bestelling. Zeker nu met deze corona periode is het niet evident om zomaar even binnen te springen. Alsook een spiraalbuis van 1,5m past nu niet direct goed in mijn auto. Bij Ventilatieland kon ik alles krijgen aan zo goed als dezelfde of goedkopere prijs EN afgeleverd tot aan de deur de dag erna! Ik bestel zeker nog mijn uitbreiding naar systeem D hier!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

vlotte levering

mooi verpakt, degelijk materiaal en vlotte levering

Goede begeleiding tot producten selectie. Leveringsprocess keurig verlopen. Top

Heel tevreden snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Vandaag besteld de volgende dag geleverd. Website zeer overzichtelijk. Goede prijs kwaliteit.

positieve ervaring

positief

Duidelijke catalogus en snelle levering

superbedrijf met de juiste produkten voor ventilatieproblemen

Ik ben op zoek naar de juiste produkten voor de ventilatie van mijn woning, ik ben op ventilatieland belandt, zo heb ik een mooi resultaat

Stipte levering van kwalitatief materiaal

Eenvoudig bestelproces, duidelijk overzicht van de status van de levering, stipte levering, goed verpakt en top materiaal!

Goed geïnformeerd

goed toestel, duidelijke afbakening van de verschillende fasen door het lichtje .zeker aan te raden

Waarschijnlijk is een betere slaap het gevolg van een betere co2 kode over dag wat de ademhaling en de zuurstof opname gunstig beïnvloed Voor mensen die weinig bewegen en een zittend werk doen zeker aan te raden/

Goede, snelle service.

Eenvoudig te vinden wat je nodig hebt op de site, snelle bezorging en adequate informatie en snelle reactie als er vragen gesteld worden.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ