Zeer snelle en efficiënte levering

Top levering

Correcte levering, zoals beschreven!

Het toestel voldoet volledig aan de beschrijving. Bij de levering stond de ventilatorspoel ietsje scheef waardoor deze een vervelend geluid gaf. Dit kon echter simpel worden verholpen. Goede afzuigventilator!

Snelle goede levering

Goede levering

Zeer vlugge correcte levering.

Stukken op de site te vinden met correcte omschrijving. Zeer vlugge levering.

snel en correct

zoals beschreven snel en correcte verwerking. bedankt !!!! tot de volgende bestelling

snelle levering, correcte prijs

groot assortiment, snelle levering

Duidelijke website - You get what you see!

Zeer fijne website met overzichtelijke onderverdeling van de producten. Eenvoudig bestellen en levering zonder problemen. Doe zo voort! Een pluim!

Zeer snelle levering!

Alles is zeer vlot verlopen, donderdagavond bestelling geplaatst en zaterdagvoormiddag geleverd!

zeer correct

zeer correct, had goederen te weinig aangekregen, zonder veel tamtam bijgeleverd, en zeer snelle levering 1 dag, zeker aan te bevelen

Prima materiasl en correcte communicatie

Netjes offerte ontvangen en goede prijzen. Gezien de drukte soms niet direct bereikbaar. Vriendelijk personeel.

services et materiel de qualité

2 achats et je suis très contend la qualité du matériel est impeccable les livraisons sont rapides mes 2 commandes on prise 48h tester et approuver merci Ventilatieland be

Degelijk product

Informatie alsook inbouwmaten van de aangekochte goederen kan beter.

Duidelijke website met een snelle levering.

Duidelijke productomschrijving, Goedkoper dan andere websites Snelle levering (ook op zaterdag)

Groot aanbod met duidelijke communicatie naar de klant

Ik zocht filters voor mijn ventilatie systeem D en heb er zelfs betere gevonden dan waar in van op de hoogte was. Ik zocht ook een vervangfilter voor mijn ventilatiedingetjes in het plafond, want die zijn helaas vervuild door werken. Dit heb ik niet gevonden, maar ik heb dat eigenlijk nog nergens op het internet gezien.

Service was o.k., alleen zou het fijn zijn, dat bij de bevestiging gelijk een ongeveer levertijd vermeld staat. Bij telefonische navraag heb ik direct de levertijd gekregen. Vr.gr., Bernard Kin

Goed site, veel informatie, handig om de juiste keuze te maken Makkelijk om te bestellen. Snel levering

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Als mijn filters op zijn, log ik even in op ventilatieland.be en daar zie ik welke filters ik vorige keer besteld heb. Even het aantal ingeven hoeveel ik er nu wil bestellen en 's anderdaags werden ze geleverd aan mijn deur. Ik ben dus dik tevreden.

Prima.

2 stuks ventilatierooster besteld diameter 100 mm. Vrij snel geleverd. Op de website staat wel niet vermeld waarop die 100 mm slaat. Eerst bij openen verpakking merk je dat de 100 mm op de diameter van de opening slaat. De totale diameter van het rooster is 120 mm. Maar dat kon nog door de beugel.

Snel

Snel en goed

Eenvoudig proces, snelle levering en goeie berichtgeving.

Prachtige technische web-site

Prachtige technische web-site goed opgedeeld per artikel en volledige technische informatie bij elk artikel , tevens goed van prijs

Product in orde

Afspraken zijn goed nagekomen. Nederlandstalige gebruiksaanwijzing zou moeten.

Snelle levering van juiste product

Snelle en correcte levering

alles was zoals ik gewenst had

alles was zoals ik wenste

zeer goede kwaliteit

super