Gewoonweg uitstekend

Het is goed om ook eens te zeggen dat "iets" wel goed is. Dank u.

Alles goed verlopen

Bestelling en levering Ok

Altijd goed geleverd en zeer behulpzaam

Altijd goed geleverd en zeer behulpzaam

Gewoon top!

Correcte prijs en snelle levering!

Altijd beleefd en zelf na gaan als alles goed in orde is top team

Zeer snelle en correcte service.

Ruim aanbod aan zeer correcte prijs

Vlotte levering

Gisteren besteld, vandaag geleverd

prima service

ontbrekend artikel werd onmiddellijk nageleverd

Hoe weinig ook, snel geleverd

Zelfs een kleine bestelling van 5 euro wordt zonder verpinken uitgevoerd

Zeer goede servies

Alles verloopt vlekkeloos in verband met bestellen als met betalen.Zeer vriendelijk. Personeel aan de telefoon die u zeer vriendelijk verder helpen.Mijn grote dank daarvoor en groetjes.

Snelle levering en producten voldoen aan de verwachtingen

Goede online shop.

Levering op de juiste dag en uur . Goede uitleg van de leverancier Ik zal jullie aanraden aan vrienden die een stelling nodig hebben. Bedankt

prima!!

vlot geholpen, snelle levering

Vlot en correct

Vlot en snelle verzending.

Alle producten aan een correcte prijs met uitstekende levering.

Website mooi opgebouwd (een tool die je een keuze maakt zou nog leuk zijn ;-) ), correcte prijzen, snelle levering! Wat wens je nog meer..

Geweldig donderdagavond besteld en zaterdags al binnen

Hallo Ik ben zeer tevreden u houd zich aan wat beloofd was heel snel binnen en het was precies wat we graag wilden hebben. Mvg w de Graaf.

Prijs / kwaliteit

Kwaliteitsvol toestel voor een zachte prijs, supersnelle levering. Overzichtelijke website

NO NONSENS maar GOEDE SERVICE & KWALITEIT & SUPER SNELLE LEVERING

Was éérste bestelling maar weten nu waar we moeten zijn en zijn blij Ventilatieland gevonden te hebben !!!

Correct product, afgelevering eerst verkeerd, doch correct opgelost.

Alles ok, maar zoals reeds doorgegeven kan je geen huisnr invullen met een letter, zoal bv. 5b. Je kan dit wel laten staan bij de straatnaam, maar dan krijg je beide nr. In afleveradres. Als volgt Bosgatstraat 5b 5. Zo komt dit bij verdere buren terecht.

Gewoon top voor aankoopen te doen.

Prijs en kwaliteit zeer goed. Goede service en informatie over uwe aankoop, zeker een aanrader,

aan te bevelen en zeker de prijs

goed advies en service levering op tijd en naar wens. spijtig dat verdeler voor regelkleppen Duco focus niet te verkrijgen is.

fantastisch geholpen

heel veel uitleg gekregen via chat over het product dat we wilde aankopen, na de chat direct besteld en dit fantastische product mogen ontvangen

in één woord : super

zeer snel antwoord op een vraag en nog snellere levering

Snelle en correctie levering, goede prijs/kwaliteit

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ