De levertermijn was onverwacht meerdere weken lang voor gewone inox kachelpijp en wat onderdelen. Bij levering bleken zelftappende schroeven te ontbreken. Werden vrijwel dezelfde dag nog nageleverd, alhoewel Ventilatieland er zeker van was dat ze in het pakket waren. Echter niet bij aankomst. Net voor levering werd factuur overgemaakt. Door de lange wachttijd foutievelijk betaald, terwijl alles al bij bestelling betaald was. Onmiddellijk gemeld en ook onmiddellijke reactie. Nu nog terug zien komen op onze rekening. Dan is 't eind goed al goed.
Gekregen wat ik gevraagd heb
Alles naar wens . Toppi
We bestelden een RF afstandsbediening voor ons ventilatiesysteem. Snelle en correcte levering. Toestel werkt ook perfect.
veel te late levering
De bestelling is vlot verlopen,de levering was volgens datum en het produkt voldeed aan de beschrijving op de website. Maw een top service
De beloofde specificaties van de ventilator voldoen niet aan de beloofde specificaties. Nalooptijd zou tot 30 minuten zijn.Het is maximum 1 minuut. De terugslag klep was beschadigd. Na 2 telefonische contacten met jullie met een vraag over de technische problemen nog geen telefoon van jullie terug
Beste Raoul, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Ben tevreden en zou het zeker aanbevelen door de enorme keuze van producten.
Uiteindelijk is alles toch nog goed gekomen. Op de website stond vermeld dat het door mij bestelde artikel voorradig was en indien voorradig en besteld voor een bepaald uur dan werd het reeds de dag nadien geleverd. Ik kreeg echter de dag nadien niets aangeleverd en ook de week nadien niet pas toen ik een mail stuurde met de vraag waar het bestelde artikel bleef kreeg ik een mail met excuses dat men mij niet op de hoogte hadden gebracht van het feit dat het artikel niet voorradig was. Ondertussen werd het artikel geleverd met andere woorden eind goed al goed.
handige site, ik vond meteen wat ik zocht, snel geleverd en ik kreeg precies wat ik besteld had. What you see is what you get. Top.
I didn't receive my order. Shipment is saying it was delivered but this is not true. PostNL refused to take action before Ventilatieland.be raise an investigation request. No action is taken so far by Ventilatieland.be. Payed for nothing so far.
Dear Mohamad, Thank you for your effort in completing the review. We spoke on the phone about this and I have initiated an enquiry with the carrier for this. By now you have received this and I have forwarded your feedback internally to the colleague who deals with this. Apologies again how this turned out, that was not our intention. Kind regards, On behalf of the Ventilatieland customer service team, Demi
bonjour, j'ai envoyé un mail (03/11/2022)car ma commande n'est pas la bonne. Actuellement aucune reponse. hallo, ik heb een e-mail gestuurd (03/11/2022) omdat mijn bestelling niet de juiste is. Momenteel geen reactie.
Beste, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Heel complete website waar ik alles vond aan een scherpe prijs. Keurige en op eerste zicht volledige evering enkele dagen later thuis. Communicatie ivm. preciese levermoment kan veel beter : levermoment pas enkele uren vooraf meedelen is niet ernstig, zowel naar koerier als naar klant toe. Zeker voor een omvangrijk pak wat niet ongewoon is bij ventilatieland.
levering was al aangekomen alvorens ik de mail van jullie mocht ontvangen dat de levering is verstuurd
De bestelling was de volgende dag in huis zodat ik het direct kon plaatsen.
De bestelde dichtingen zijn aan mekaar geplakt met goedkope silicone. De dichtingen zijn van zeer slechte kwaliteit.
Beste Tom Heymans, Dank voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van deze producten. Omdat we hier nog geen contact met u over hebben gehad, hebben wij u zojuist proberen te bellen. Helaas zonder succes. Graag komen we tot een goede oplossing samen met u. We horen graag wanneer u beter bereikbaar bent om dit op te lossen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens Ventilatieland, Lisa
Beste, ik heb mijn bestelling geplaatst met het idee deze binnen een 2-tal dagen te ontvangen. De leveringsbevestiging bleef uit. Blijkbaar wegens 1 stuk tekort. Klantendienst is telefonisch niet bereikbaar. Enkel per mail waar je bij iedere interactie minstens 24u moet wachten. Bestelling pas na 10-tal dagen ontvangen. tevens had ik 2 stukken besteld om te koppelen op de box 160. Echter blijkt de box een conische verbinding te hebben waardoor deze 2 stukken niet passen. Los daarvan hebben jullie een mooi aanbod en zal ik in de toekomst wellicht nog bestellen. Beter bereikbare klantendienst kan de ervaring sterk verbeteren.
Beste Koen, Dank voor uw beoordeling. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent, allereerst onze excuses voor de vertraging in uw bestelling. We zien dat u op 17 oktober artikelen heeft besteld die een langere levertijd hadden op de website. Onze excuses als dit niet duidelijk is geweest. We hebben ook email contact gehad om de bestelling aan te passen naar een product dat wel op voorraad was. Jammer dat u twee producten niet kan gebruiken. We zullen dit netjes voor u oplossen. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Namens Ventilatieland, Lisa
Beste, heb het toestel goed ontvangen maar heb nog niet kunnen instaleren (werken aan elektriciteit woning) tot later mvg Helsen Walter
Product zoals beschreven, goed verpakt en op tijd geleverd.
Het bestelde product zou binnen 3-5 dagen bij mij worden afgeleverd. Ik heb het pakket na meer dan 2 weken ontvangen ... Ik raad het aan als je geen haast hebt.
Revue originale
Mijn pakket is er niet, niemand neemt de telefoon op, niemand reageert op de e-mail. Jammer Ik raad het niet aan!
Via mail en telefoon zeer slecht berijkbaar voor een probleem. Zal niet meer bestellen.
Beste David Van der Stuyft, Dank voor uw moeite die u heeft gedaan om de beoordeling in te vullen. Wij hebben contact met u opgenomen om dit te bespreken en onze excuses te maken voor het ongemak. We hopen dat de aangeboden oplossing naar wens is. Nogmaals excuses hoe dit is gelopen, dat is niet onze bedoeling geweest. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi
Filters voor ventilatiesysteem snel geleverd. Ik had een mail gestuurd om mijn bestelling te wijzigen (grovere filters naar fijnere filters). Spijtig genoeg kon de mail niet op tijd gelezen worden en was de bestelling al vertrokken. De wachttoon bij telefonisch contact was vrij kort. Ik werd snel teruggebeld. Ik werd vriendelijk geholpen en kon mijn bestelling terugsturen. Dit heb ik uiteindelijk niet gedaan (ik heb de grove filters gehouden en zal volgende keer de fijnere bestellen). Op zich mijn fout ik had beter moeten nadenken bij de bestelling en had beter telefonisch contact opgenomen dan via mail.
Duidelijke website, mijn product snel gevonden en in een paar klikken besteld. Het pakje werd bij de buren afgeleverd omdat mijn huisnummer 5C is, en de C werd niet meegenomen in het leveradres. Ik kon achteraf geen wijziging meer aanbrengen in mijn leveradres.
Livraison en 2 jours. Acheté un vent axia avec Co2 et humidité, impossible de trouver moins cher ailleurs. Je recommanderai dans 10ans quand il tombera en panne ;)
1047 Park Forum
Eindhoven 5657 HJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Becommerce.