Prix compétitif et expédition rapide...

Vu vos prix compétitif et l'expédition gratuite fait beaucoup. Peu ou pas pratique les frais d'expédition, ce qui freine le choix. En plus une boite belge donc je fais marcher l'économie de mon pays. Freddy

Product geleverd zoals besteld

Duidelijke site waar men gewenste product handig terug vind. Levering was later dan verwacht maar werd tijdig op de hoogte gebracht ervan.

Vlotte levering, ruim assortiment

Op zondag besteld, 2 dagen later de spullen in huis. Ruim assortiment en gratis geleverd vanaf €25. Gewoon goed!

overzichtelijke website met uitstekende keuze en scherpe prijzen Ook de zeer snelle leveringen zijn een pluspunt

super

super

Uitstekend snel geleverd, duidelijke website

Goede product omschrijving.

Teleurstellend

Ik bestelde 2x bij ventilatieland, de goederen stonden op de website als uit voorraad leverbaar. Echter werd de levering meerdere malen uitgesteld. Als ik hierover telefonisch wou informeren was dit niet mogelijk. Via mail kreeg ik wel antwoord dat de goederen geleverd zouden worden. Dit gebeurde nog steeds niet. Pas na herhaaldelijk mailen werd de bestelling uiteindelijk plots wel verzonden.

Jammer

Twee geanodiseerde aluminium vloerroosters besteld. Twee stuks ontvangen in een doos die veel te groot is, in die doos konden er gemakkelijk 16. Door teveel ruimte in de doos zijn de roosters gaan rammelen tijdens het transport waardoor beide roosters beschadigd waren.

Super.

Snelle levering.

geweldig

super snelle levering en top service.

Correcte levering

Alles naar wens

service na verkoop trekt op niks

ventilator defect. verloop: Maandagochtend meld ik dat hij defect is. Dinsdagmiddag vraagt ventilatieland me of ik spanning meet. (natuurlijk anders zou ik niet melden dat de ventilator defect is....) Woensdag stuur ik een reminder met vraag naar de status: krijg ik woensdag een plannetje toegestuurd met de vraag of ik de aansluiting wil controleren. donderdag stuur ik opnieuw een reminder en vrijdag krijg ik een mailtje met de vraag voor een foto van de bedrading door te sturen... ondertussen zijn we een week verder en heb ik nog geen passende oplossing.... zeer onbekwame service!

Goed geholpen

Goed geholpen mail gestuurd en direct antwoord gehad met de nodige uitleg.

Keurig op tijd geleverd en het materiaal conform omschrijving

Geleverd zoals verwacht

snel en adequaat

Had op korte termijn mijn product nodig. Snelle afhandeling

Vlotte levering

Onze bestelling werd heel snel geleverd. De ventilator is makkelijk te installeren en werkt perfect, geen geluidsoverlast

Prachtig om met jullie te werken

Correcte en duidelijke site, eenvoudig van bediening Snelle levering Goed product Tevreden klant

Tevreden van het produkt

Bestel steeds mn filters bij ventilatieland. Goede prijzen! Communicatie qua verzending loopt wel in het 100... Kreeg bericht dat het pakket op maandag ging verstuurd worden en op maandag had ik deze al in huis. Op dinsdag sturen ze me dan een track en trace code.....

Ik vond de service goed

Ik heb ervaren dat de bestelling goed vind alleen het adres was verkeerd dat hebben ze goed gedaan alleen jammer dat ik dan na een paar dagen moet vragen waar mijn bestelling blijft maar voor de rest was de het goed

Perfect tijdig geleverd. Zichtbaar kwalitatief product op vlak van materiaal design en wijze van verpakking.

dat kan beter

de Metalen beugel diameter 180mm met rubber was prima echter de schroefjes die erin zaten zijn van slecht kwaliteit, roestig en de kruiskop is zacht en zo dol en als je dan op de ladder staat en ze willen niet meer voor of achteruit en je staat te k.... om die dingen eruit te krijgen denk je....laat ik het zo zeggen waarom nou niet gelijk goed dus uiteindelijk zelf maar nieuwe boutjes in gezet

Kwalitatieve producten snelle verzending

Prijs kwaliteit top. Snelle verzending. Aanrader.

Duidelijke website en vlotte levering

Snelle reactie en rap geleverd

Top kwaliteit en top service

Vlotte levering en top kwaliteit

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ