vlot verlopen stipte levering

mijn eerste bestelling , zeer goede ervaring

alles perfect, topkwaliteit

zeer slecht

staat levering 1 dag, na 1 0 dagen nog steeds niets geleverd, planning loopt helemaal mis

correct en snel geleverd

zou het aanbevelen aan andere mensen.

Tevreden

Lijkt op eerste zicht prima toestel en werkt zeer goed. Weinig lawaai en mooi toestel

Vlotte levering. Goed product.

Veel producten en expertise

Een zeer uitgebreid aanbod aan producten op dit gebied. Ook snel en duidelijk antwoord op gestelde vraag.

OK, maar veel verpakking en post.nl

De bestelling en levering verliep goed. Het kan beter door geen plastic als vulling te gebruiken en ik laat liever niet leveren door Post.nl, wegens vaststellingen in België van o.a. kinderarbeid en andere inbreuken tegen de arbeidswetgeving, het wordt gewoon aan deur afgegooid en de chauffeurs rijden als gekken. Dus een tweede optie van leverancier zou ik beter vinden.

woaw parfait!

tout est parfait et super rapide, merci

Heel correct, goede opvolging en communicatie. De levering was iets later dan verwacht maar als compensatie krijg ik korting bij een volgende bestelling.

Vlot en correct

vlot en correct

gemakkelijk bestelling en vlotte levering

De bestelde verluchtingsroosters zijn vlot en goed aangekomen. De aankoopprijs was prima! De verluchtingsrooster voldoen aan hetgeen ik wou hebben. Bedankt ook voor de welkomskorting!

Absoluut tevreden, ouderwets in de positieve zin. Ventilatieland zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Volgende dag keurig alles ontvangen en tegen een nette prijs.

Vlot. Materiaal ok

Snelle levering en volledig

perfect

Gemakkelijk te bestellen - vlotte levering

Zeer goede service na verkoop

Goede service en zeer snelle levering

Waarom ergens aders kopen als zij gewoon alles hebben en de beste zijn. Zelf retour zijn zij even snel als gewone leveringen. Super

goeie prijs, goeie kwaliteit en snel

filters voor mijn luchtverwarming: perfect verpakt en vlot geleverd. Niets dan lof.

Top.

De bestelling is vlot verlopen, van bestelling tot levering. Keurig.

easy and fast

Zeer goede service

- kwaliteitsvolle materialen - goed verpakt - overzichtelijke webshop - snelle levering

Uitstekende airco

De slaapkamers zijn in een uur tot 10 graden koeler, geweldig vlug

Snel juist en goedkoop en gemakkelijk

Helder en correct over heel de lijn

De geschikte producten beschikbaar op de site, heldere uitleg, producten conform de voorstelling. Vlotte bestelling en levering. Top

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ