Snelle verwerking

Goed produkt

Goede prijs en goede service!

In onze zoektocht naar een c-systeem voor ventilatie kwamen we bij Ventilatieland terecht die toch echt wel makkelijk 100 € goedkoper was dan andere winkels en ook betere sets aanboodt. Ik heb dan even wat reviews geraadpleegd en het viel me op dat er toch wat minder goede reviews te vinden zijn ivm de klantenservice. Gezien het prijsverschil, hebben we het 'risico' toch genomen. Product werd snel en vlot geleverd, een extra onderdeel dat we bijbesteld hadden bleek toch niet het juiste dus vreesde ik problemen met de retour (vanwege sommige reviews). Echter niets van aan, vlotte retour, vlotte communcatie. Niet supersnel maar dat hoeft ook niet. Retourbedrag teruggekregen en blij met ons ventilatiesysteem. Hier geen problemen, goede service, ruim assortiment en goede prijzen. Bedankt!

Prijs/kwaliteit zeer goed

Moeilijk telefonisch bereikbaar. Leveringen naar Belgie verlopen niet steeds even vlot.

goed product snelle levering TOP

alles paste perfect ,goede service . een aanrader

Ok

Ok

alles op tijd geleverd en overeenkomstig zoals op de website

+++

Logistiek perfect

Was moeilijk technische informatie te krijgen

Steeds correct en tijdige levering

Steeds correct en tijdige levering van de bestelde goederen.

Gutes Material, gute Komunikation

Es gab leider ein kleines Problem mit der Bevorratung was zu einer Verlängerung der Lieferzeit führte, was in meinem Fall allerdings unproblematisch war. Schnelle Lieferung nachdem das Produkt vorrätig war. Gute Kommunikation, ich wurde regelmäßig über den Fortschritt informiert.

Uitgebreid assortiment, heel gemakkelijk te bestellen, zeer snelle levering

Duidelijk overzicht op de web shop, heel eenvoudig te bestellen, zeer snel en correct geleverd op het juiste adres.

zeer vlotte levering met goede service.

zeer vlotte levering met goede service.

Tevreden

Tevreden Voor herhaling vatbaar

Perfect ùateriaal en juist geleverd

Snelle levering en top product!

snelle levering , goede prijs

Uitstekende kwaliteit en levering

Snelle correcte levering, alle stukken voldoen perfect aan wat ik besteld had.

Beste service

Snel levering en goed prijzen.

Super snel geleverd en uitgebreid assortiment aan de beste prijs!

Heel snel bestelling opgestuurd en dus ook snel in gebruik kunnen nemen. Toppers!

Snel en correct

Na een zeer goed contact met de klantendienst over de soort filters, de juiste filters besteld. Tijdig geleverd, passen perfect. Goede service, goede producten, scherpe prijs.

goed product, goede service, correcte levering

Zeer tevreden van het geleverde product en met correcte levering.

Top ervaring.

Vriendelijk snel correct zeer behulpzaam …

Prijs kwaliteit perfect & vlotte verzending!

Bestelling van filters voor Vasco D400 ii verliep perfect. Goede kwaliteit, goede prijs & zeer vlotte verzending!

Snel levering

Levering in 2 dagen ! Top qualiteit !

Het juiste product en wat even belangrijk is DE JUISTE PRIJS!

Goede ervaring

Duidelijke website, vlotte levering met DPD en mogelijkheid om te betalen met AfterPay.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ