Top.

De filters waren niet in voorraad en de levering liet op zich wachten, spontaan werd contact genomen en een geste gedaan. Heb dit zelden meegemaakt.

Vlekkeloze bestelling met goede prijs, maar communicatie over vertraagde levering quasi onbestaande

Badkamerventilator besteld die in andere webshops (tijdelijk) niet verkrijgbaar was, in de hoop dat deze Ventilatieland wél binnen de 10 dagen kon geleverd worden. De levertermijn op de website was namelijk 5-10 dagen. Na 15 dagen nog altijd geen nieuws, en ook via login op de website geen duidelijkheid over mogelijke vertragingen. Na 20 was ik niet zeker of ik de zaak nog kon vertrouwen. Juist op dezelfde dag kwam de verlossing: Mijn bestelling was binnen 2 dagen aan mijn deur.

Correcte en snelle levering

Heel interessant toestel,nu weet ik tenminste wanneer ik moet extra ventileren

Gebruiksaanwijzing in het Nederlands ontbreekt maar is na mail opgelost.

Goed product, makkelijk te bestellen, supersnelle levering

425 s hydro

Super content de la livraison et surtout des appareils livrés . très bon rapport qualité/prix

Super winkel

Altijd snelle afhandeling Nu zelf korting bon omdat iets niet voorradig was Thx

Livraison rapide prix correct réactif seul défaut, le site disponible qu'en une langue

Goede service - duidelijke website - levering conform afspraak

Duidelijke en volledige omschrijving van het product. Vlotte levering en geleverde producten zijn volledig in overeenstemming met wat op de website staat. Bestelling en leverinig perfect verlopen!

Quick delivery and had what we needed

Great service

vlotte levering

vlotte levering ventilatiefilters

Uitstekend!

Ventilatie filters besteld in groot pakket, nergens andere een lagere prijs te vinden voor dezelfde kwaliteit. Vlotte levering en duidelijke, correcte communicatie omtrent bestelling en levering. Zeer tevreden!

laagste prijs

Product gekocht aan de laagste prijs. De levering liep wat vertraging op, maar dit werd direct gecommuniceerd per mail met de vermelding van de nieuwe leverdatum. Uiteindelijk werd het pakket nog vroeger geleverd.

Top apparaat en super snelle levering

Top apparaat en super snelle levering

Bien juste 1 problème

Très bien et j'ai trouvé l'article que je cherchais qui était introuvable dans les dimension que je voulais. Juste dommage que le site ne possède pas le choix de la langue qui ma fait hésité et cherché dans d'autre boutique

Alles goed verlopen met de bestelling

Geen probleem met een bestelling aan te tikken. Veel artikelen en veel onbekende artikelen

Goede en snelle service

Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestelling plaatsen is eenvoudig. Leveringstermijn komt overeen met de vermelding op de website. Het bestelde item was degelijk verpakt. Kortom, een zeer goede eerste ervaring.

Snelle en goede levering.

Coreecte en beknopte informatie en goede afhandeling!

Pratisch en aan een correcte prijs

Wat je verwacht van een online bestelling voor produkten die anders niet te vinden zijn.

alles goed verlopen en geholpen

Beste Bedankt voor de informatie en vlugge levering werkt perfekt zoals beschreven Mvgr Pierre

Gewoon af

Degelijke, eenvoudige afhandeling en kwalitatief product geleverd op zeer korte tijd.

Snel en "to-the-point".

Zeer duidelijke en eenvoudige website. Ruime product aanbod. Supersnelle levering. TOP!

Vlotte service

Vlotte service

Goede prijs

Prima product. Goede verzendverpakking. Vlotte verzending. Thanks!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ