Corect en goed

Goede ervaring

de filters voor ventilatie systeem

De bestelde filters hebben wij heel snel ontvangen. Goede service. Niks op aan te merken. Dit blijft ons bestel adres.

uitstekend

uitstekende service

Goede service, tegen zeer concurrerende prijzen!

Filters gekocht voor mijn warmte terugwin unit voor een prijs die een stuk voordeliger was dan bij andere webshop. Kwaliteit van de filters ook goed

zeer snel

mijn co2 meter zou normaal pas geleverd worden na 22 december maar ik had het al vroeger aan gekregen het is heel eenvoudig te bedienen en werk heel goed alvast bedankt voor de snelle service ben heel tevreden

Een goeie webshop

Materiaal besteld 3 dagen later gekregen.

Vlotte bestelling en klanteservice

Een fantastisch contact en goede hulp. Er was iets fout gelopen bij de levering, en ook dat werd vlot verholpen.

Perfecte m erk producten voor een betaalbare prijs

Producten online besteld. Vanwege corona kwam er wel enige levertijd bij , maar de levering kwam toch nog op tijd voor mijn klus. De producten waren van zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! De contacten met Ventilatieland zowel online als telefonisch verliepen vriendelijk en klantgericht! Ga zo door!

Fast delivery, everything perfect.

I ordered an air extractor which arrived on the promised date. The item was well protected so the delivery company had no chance to damage it (that unfortunately happens quite often). Overall I had a very positive experience.

Lang op levering moeten wachten

Mijn eerste bestelling was niet meer op voorraad voor dit jaar, ik heb een duurder model aangeboden gekregen, daar heb ik ook een tijd op moeten wachten. Terwijl op de site staat voor dit uur bestellen volgende dag thuis. Groetjes

Snel en correct!

Snelle levering!!

Product op tijd ontvangen en correct op de hoogte gehouden

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd, alles volgens de webshop. Een aanrader voor wie een ventilator nodig heeft.

correcte afhandeling

aankoop prima verlopen en snelle levering

slechte dienst verlening

ik bestel een co2 meter en betaal , krijg ik een mail dat die niet onmiddelijk beschikbaar is . Is de 2de keer dat ik er een bestel en de 2de keer dat ik het voorheb . Er word mij voorgesteld om een andere te bestellen met natuurlijk een opleg (wat had ik anders verwacht) om die onmiddelijk te ontvangen .Ok ik bestel dan maar die duurdere om die onmiddelijk te hebben wat krijgen we dan , heb ik nog 14 dagen ongeveer moeten wachten eer ik hem had .Na natuurlijk nog eens een redelijke boze mail te hebben gestuurd . Als dat een manier van goede service is , sorry dan ben ik ergens anders vlugger bediend . Was de laatste keer dat ik nog iets heb besteld , MVG

Duidelijke info op website

Snelle opvolging van de bestelling, maar het feit dat wij een grote organisatie zijn met vele lokale vestigingen (die onder 1 BTW-nummer vallen), dat stelde Ventilatieland toch voor wat praktische problemen.

goede prijs,snelle levering.

Na advies snel het juiste product gevonden. Daags nadien was het reeds aan huis geleverd en dit ook nog eens voor de beste prijs die ik kon vinden.

Toestel werkt perfect!

Toestel makkelijk hanteerbaar , neemt niet teveel plaats in en werkt perfect !

Retourneren is zeer moeilijk

Ik wacht al meer dan een week op een retouretiket

Helemaal zoals het hoort te zijn

Ik ben zeer tevreden, snelle levering; 4 dagen eerder dan voorzien. Verder alles zeer correct en professioneel verlopen.

Een ware hoogvlieger!

De service van Ventilatieland.be is gewoonweg super! Het is een cocktail dat aan alle wensen voldoet! - Gratis verzending vanaf echt een minimum bedrag - Super snelle levering - Zelf een gratis retour indien gewenst! - Alles netjes en correct verpakt - Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website! Een echte aanrader!

Duidelijke, correcte communicatie en levering

Vanaf de bestelling correcte leveringstermijn bekend. Artikelen perfect verpakt.

Fantastisch!

Supersnelle en correcte levering ondanks de drukte van de feestdagen. Mijn bestelde product lag netjes op tijd onder de kerstboom.

Vriendelijke en correcte dienstverlening

Co2 meter besteld maar te laat gezien dat die niet in voorraad was en dus langer onderweg zou zijn. Zonder probleem werd de bestelling geanuleerd en werd mij een andere voorgesteld die sneller kon geleverd worden. Die had ik zelfs vroeger dan voorzien.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Filters besteld, iets later aangekomen dan verwacht maar was geen probleem, ze waren heel behulpzaam en vriendelijk. Nu weet ik waar ik moet zijn voor de volgende. Mvg.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ