TOP service, snelle levering.

Prima website die duidelijk weergeeft van alle artikelen (duidelijke foto's) Super snelle levering en verpakt zoals het hoort. Ik vind geen minpunten.

Correcte en snelle levering

Grote keuze uit verschillende modellen die perfect voldoen aan de beschrijving

Goeie snelle levering

Goeie snelle levering

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, competitieve prijzen

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, competitieve prijzen

Laagste prijs

Vlotte levering Zonder verzendkosten Top!

Goede kwaliteit, goede service en communicatie. Mail met excuses doordat de levering vertraging had.

zeer goede service

Alles ging vlot, website is zeer duidelijk. De bestelde goederen werde snel geleverd.

Zeer snelle levering

Zeer tevreden prijs qualiteit heel goed

Overzichtelijke site met alle informatie die je nodig hebt. Vlot besteld en betaald en geleverd op de afgesproken termijn. Niks op aan te merken. Ik kom nog eens terug.

Foutieve levering

Er is een foutieve levering - er wordt mij voldoende geïnformeerd dat er wegens de drukte het antwoord langer op zich laat wachten. Deze drukte begrijp ik en deze eerlijke communicatie apprecieer ik. Ik hoop dat de foutieve levering snel wordt rechtgezet maar ben hier nog wachtende. Een foutieve levering is menselijk maar uiteraard wel vervelend.

zeer goed

goed materiaal en goede uitleg

Super tevreden

Alles uitstekend verlopen. Zeer goede service en snel geleverd. Een echte aanrader!

klant is koning

Zeer goede service, snelle levering en ook zeer behulpzaam bij eventuele vragen/problemen na levering!!

Superwinkel !!!

Zeer snelle levering, prijs/kwaliteit ook dik in orde

Op tijd en juiste levering

Prijs - kwaliteit service!!

vlot

vlot en correct geleverd !

Snelle en correcte service

Product correct omschreven, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Zeer tevreden !!!!

Makkelijk te bestellen via website en heel vlotte levering. Dankjewel !

correcte behandeling

Is de 1ste bestelling. Aan te bevelen.

Fast delivery

But I have a remark.I bought this product https://www.ventilatieland.be/artikel/40954/decentrale-wtw-unit-o100-mm-met-schakelaar.html and you mention a noise level from 27 to 32 Db. Once installed, it's for sure higher and on the technical data in the box; it's given for 47db (or 45 I don't remember...). So as it's in a bedroom, it's annoying and it's impossible to keep it running during the night, especially with the alterning air flow and the 2 second pause on changing flow... So in fact, it's nearly useless according to our expectation... How do you suggest to reduce the noise level (insulation on the exhaust or someting ?)

Vertraag en geen antwoord...

Ik Wacht tot een retour label. Ik heb Niet de goede produkt gekregen. Wisseling lijkt zo moelijk.....

Expédition trés rapide

Expédition très rapide et produit conforme à la description.

Vlotte levering.

Goede prijs/kwaliteit. Ventilator inbouwen en afregelen was geen enkel probleem.

Snelle reactie op al mijn vragen.

Correcte uitvoering van mijn bestelling. Ben zeer tevreden, ook over de juiste info tijdens de behandeling.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ